Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup: 100 gymnaster glade for nyt udstyr

Glade springgymnaster har indviet den nye airtrack i BIF-Gymnastik. Sparekassen Kronjyllands gavefond er blandt de helt store støtter, der har gjort indkøbet muligt. PR-foto
Annonce

Brædstrup: - Airtracken er allerede blevet taget i brug af vores 100 gymnaster på de fire springhold, hvor den gør stor lykke. Den gamle airtrack var blevet utæt og var samtidig svær for instruktørerne at håndtere, så udskiftningen var meget tiltrængt. Den nye er blevet indkøbt med hjælp fra humanitære foreninger og et stort bidrag fra Sparekassen Kronjylland.

Sådan lyder det fra Rikke Lund Frederiksen, formand i gymnastikafdelingen i BIF. Hun er taknemmelig for støtten, fordi den sikrer, at afdelingen kan blive ved med at tilbyde springgymnastik og redskaber, hvor kvaliteten er i top.

Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Brædstrup, Henrik Bang Jensen, oplyser, at sparekassens gavefond har givet 51.000 kroner til indkøb af airtracken.

Annonce

Støtter lokalt

Henrik Bang Jensen ser også støtten i relation til at fastholde og styrke bosætning i området.

- Med støtten kan vi være med til at sikre et godt lokalt fritidstilbud, så Brædstrup fortsætter med at være et attraktivt sted at bo og leve, og samtidig sikrer vi, at alle de springglade gymnaster kan fortsætte med at udvikle sig i deres sport. Vi ved, at springholdene i BIF-Gymnastik oplever god tilgang af medlemmer og tiltrækker mange af områdets børn og unge. Derfor er det en støtte, som vil gavne mange, siger Henrik Bang Jensen.

Den nye airtrack kan blandt andet ses i brug til idrætsforeningens springopvisning søndag 10. marts, hvor Brædstrup Hallen vil summe af spændte gymnaster, når opvisningen starter kl. 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce