Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Erhvervspark gør nye arealer klar

Søren Rasmussen, der er medejer af Brædstrup Erhvervspark, står her foran de store bunker af grus, der er resultatet af en større oprydning på pladsen. Foto: Peter Hald
Erhvervspark på Østergårdsvej prøver nu med udendørs udlejning af større arealer.
Annonce

Brædstrup: Gravemaskiner og vejtromler har brummet lystigt i den senere tid i Brædstrup Erhvervspark på Østergårdsvej 20.

Selv om det er corona-tider og nogle dele af erhvervslivet kører på lavt blus, så er Brædstrup Erhvervspark ved at gøre klar til, at der igen på et tidspunkt kommer mere gang i hjulene.

Der er blevet tromlet og planeret og ryddet op i stor stil, så der nu er 6000 ledige kvadratmeter klar til udendørs lejemål på nogle store, jævne arealer, der vil blive belagt med grus. Det er arealer, der for eksempel kan bruges som omlosningspladser eller lignende for virksomheder.

- Alle vores bygninger er lejet ud, og vi har nu 10 lejere. Nu har vi så nogle udendørs arealer klar, og på længere sigt kan det være, at vi opfører nye bygninger. Men det vil selvfølgelig kræve nogle faste aftaler med interesserede firmaer. Der skal være et marked for det, siger Søren Rasmussen, der er medejer af erhvervsparken sammen med Jes Tikjøb og Jan Bilstrup. De tre lokale erhvervsfolk etablerede parken for cirka tre år siden.

Søren Rasmussen, der selv står i spidsen for firmaet Rastek VVS, fortæller at man ikke har ligget på den lade side i erhvervsparken. Og arbejdet fortsætter.

Lige i disse dage er man i gang med at fjerne træer og rydde krat, så der kan etableres en helt ny stikvej op mod Energivej.

- Vi har også gjort meget ud af at rydde op i den senere tid. Der lå jo en betonvarefabrik her før, og vi har fjernet mange af de gamle rester og lavet dem til knus, fortæller Søren Rasmussen og peger på en enorm bunke finknust grus-materiale.

Der er blevet planeret i stor stil, så der nu er store jævne arealer klar i erhvervsparken. Foto: Peter Hald
Annonce

Sælger grunde

Ud over udendørs udlejning sætter erhvervsparken også fem grunde til salg på det store område. Det er en række grunde, der ligger op mod Energivej.

Man er også i gang med et indendørs projekt. På første sal i den bygning, hvor møbelfirmaet Brandi Living har lejet sig ind, er lokalerne ved at blive renoveret, så der kan etableres fire til fem kontorer og måske et mødelokale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce