Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Håndboldklub gør klar til Håndboldens Dag

Håndboldens Dag er et nyt initiativ fra Håndbolddanmark og de lokale klubber, og folk i alle aldre kan prøve forskellige aktiviteter. Arkivfoto
Annonce

Brædstrup: "Grib bolden og kom til Håndboldens Dag hos Brædstrup Håndboldklub lørdag 11. januar". Sådan lyder opfordringen fra Brædstrup Håndboldklub, der er med i det landsdækkende begivenhed Håndboldens Dag.

Datoen er som nævnt lørdag den 11. januar - en dag, der kommer til at stå i håndboldens tegn, når hele Håndbolddanmark og Brædstrup Håndboldklub gentager succesen og inviterer til Håndboldens Dag.

Håndboldens Dag er et initiativ, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med.

Brædstrup Håndboldklubåbner dørene den 11. januar i Brædstrup Hallen i tidsrummet fra klokken 15.00 til 18.00.

Håndboldens Dag

Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen.

Man kan læsemere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag. Det er også muligt at følge arrangementet på Facebook.

Annonce

For alle aldre

På Håndboldens Dag kan man blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Der vil være mulighed for at spille håndbold i alle aldre, der er aktiviteter lige fra Trille Trolle 2-5 år og til Senior, hvor man prøver den nye kortbane af med nogle five a side kampe. Der er diplomer og tatoveringer til alle, og klubben byder på lidt forfriskninger.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene den 11. januar og invitere både unge som gamle, nye som rutinerede håndboldspillere indenfor. Håndbold er så meget mere end den håndbold, man ser i fjernsynet. Og det vil vi forsøge at vise, blandt andet med hjælp fra de bløde bolde, så dem der måske aldrig har haft en håndbold i hånden, får lyst til og mod på mere håndbold. Vi håber, at rigtig mange vil tage familie og venner under armen og komme i hallen den 11. januar, så vi kan få skabt en stor håndboldfest, fortæller Jonna Wolter, formand for Brædstrup Håndboldklub.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene den 11. januar og inviterer både unge som gamle, nye som rutinerede håndboldspillere indenfor, siger Jonna Wolter, formand for Brædstrup Håndboldklub. Arkivfoto: Peter Hald.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce