Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Håndboldklub skød 2020 ind med festlig håndbolddag

Ud over de mange unge deltagere var der også involveret adskillige ledere og trænere fra Brædstrup Håndbold under Håndboldens Dag. Foto: Pia Caspersen
Der var liv og boldspil i Brædstrup Hallen, da Brædstrup Håndboldklub lørdag 11. januar var med i den landsdækkende Håndboldens Dag.
Annonce

Brædstrup: Lørdag 11. januar inviterede over 170 håndboldklubber over hele landet til Håndboldens Dag. Brædstrup Håndboldklub var også repræsenteret og inviterede gæster i alle aldre indenfor på dagen. Og det havde mange - både børn og voksne - benyttet sig af. I løbet af dagen var godt 100 børn og voksne på gulvet i hallen og fik prøvet kræfter med håndbold på forskellig vis.

De mange fremmødte fik mulighed for at prøve blandt andet five-a-side håndbold og andre sjove håndboldspil. Fokus på dagen var, at alle kunne være med, så derfor blev der spillet med bløde bolde, der ikke behøvede harpiks for at ligge godt i hånden.

- Vi har haft en rigtig god dag, hvor hallen summede af liv fra start til slut. Jeg håber, at alle, der var forbi, fik en god oplevelse og opdagede, at håndbold er meget mere end klistret harpiks og hårde tacklinger og har fået lyst til at komme igen. Vi har et fantastisk fællesskab her i klubben, og der skal også lyde en stor tak til de frivillige, der har hjulpet med at gøre arrangementet til en succes, fortæller Jonna Wolter, formand i Brædstrup Håndboldklub.

Her på den anden side af Håndboldens Dag står BHK klar til at tage imod alle dem, der måtte have fået mod på mere håndbold. Her kan du blandt tjekke håndboldklubbens hjemmeside på www.braedstruphk.dk og finde det hold, som passer dig.

Om Håndboldens Dag

Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen. Hundredevis af dem fik øjnene op for håndbolden efter at have prøvet kræfter med håndboldfitness, five-a-side og andre håndboldtilbud med motion i fokus.

De to drenge her blev vindere af skudmålings-konkurrencen. Til venstre Emil Grotkjær Andersen med skud på 101 kilometer i timen, og til højre Andreas Due med skud på 84 km/t. Foto: Jonna Wolther
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce