Annonce
Brædstrup Avis

Cykelløb i Brædstrup på lørdag

En større flok cykelryttere kører løb på lørdag 24. august omkring Brædstrup. Arkivfoto
Annonce

Brædstrup: Lørdag 24. august holder den lokale cykelklubklub Brædstrup Cykelklub et større løb i og omkring Brædstrup. Start og mål er ved virksomheden Marlon på Virkelyst. Virkelyst og Økovvej ud til Tønningvej er ensrettet, og der er ensrettet fra toppen af Smedebakken og over til Voervadsbro, og der er ensrettet fra Voervadsbro ad Vilholtvej til Sdr. Vissing. Herfra går ruten af Brokhøjvej ind til vandtårnet hvor ruten svinger til venstre hen ad Virkelyst, oplyser cykelklubben.

Fra klokken 8.45 til cirka kl. 10.00 kører cyklisterne på ruten Virkelyst, Øskovej til venstre ad Søbækvej, til venstre ad Brokhøjvej, og til venstre ad Virkelys. Her er det de helt unge klasser, der kører så vis hensyn, opfordrer klubben.

Fra klokken 14.30 kører A Klassen også denne korte rute tre gange.

Alle løb har eskorte af følgebiler og motorcykler. Derudover er der politi og politihjemmeværn samt almindelige flagposter.

Det er meget vigtigt at være opmærksom. Det er forbundet med livsfare for cyklisterne, hvis man kører mod de ensretninger, der er oprettet. Alt er naturligvis skiltet og efter aftale med Kommune og politi.

- Vi håber på forståelse for vort arrangement, og beklager den gene som det må afstedkomme. Spørgsmål kan rettes til undertegnede på 51308317, lyder det fra Robert Følbæk fra Brædstrup Cykelklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce