Annonce
Brædstrup Avis

De grønne spejdere inviterer børnefamilier med ud i naturen

De Grønne Spejdere har nu et tilbud til de helt små børn og forældre i Brædstrup. Arkivfoto: Poul Osmundsen
Familiespejder er en ny og sjov måde at være spejder på – og nu kan man også gå til Grøn Familiespejder i Brædstrup.
Annonce

Familiespejder er for børn i 3-6 års alderen. Som navnet antyder, er det ikke bare børnene, der går til spejder.

Familien må også komme med. Hvert barn skal følges med en voksen, men har begge forældre lyst at komme med, er de velkomne. Aktiviteterne er målrettet de 3-6-årige, men er der søskende, som har lyst til at deltage, er de også meget velkomne.

Hos de grønne spejdere oplever man, at børnefamilier efterspørger natur- og friluftsaktiviteter. Mange vil gerne blive bedre til at komme ud sammen med familien, men det kan være svært at komme afsted. Bliver man familiespejder er rammerne skabt for friluftslivet.

Familien skal bare møde op og være med til at fylde dem ud. Så hele idéen med familiespejder er, at det skal være nemt og sjovt at komme ud i naturen.

Familiespejderne mødes om formiddagen den første søndag i hver måned og programmet lægger op til, at man er udendørs hele tiden. Målet er, at familierne leger og tumler sammen i naturen, glædes og forundres over den – mens de samtidig får en masse frisk luft.

I løbet af det første halve år skal der fx bygges huler i skoven, samles og tilberedes spiselige planter og laves kreative naturaktiviteter. Hver gang skal der også tændes bål, så der kan laves en lille forfriskning undervejs.

Spejderne håber, at mange familier vil møde op, så man udover friluftslivet også får et fællesskab med andre børnefamilier, når man er familiespejder. Ligesom de øvrige grønne spejdere mødes de grønne familiespejdere også på Sømosegård. Første mødedag er søndag d. 2. februar kl. 9.30-11.30. For nærmere info se opslag i byens supermarkeder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce