Annonce
Brædstrup Avis

Den Genfundne Bro-løbet udsættes til september

Den Genfundne Bro-løb er i år udsat til september, da myndighederne stadig ikke tillader større forsamlinger på grund af Covid-19. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Brædstrup: Løbeklubben 8740dk i Brædstrup har valgt at udsætte årets Den Genfundne Bro-løb til september.

Løbet skulle være holdt lørdag 16. maj, men på grund af coronasituationen har løbeklubben i stedet valgt at flytte løbet til lørdag 12. september, hvor den lokale løbeklub håber, det bliver muligt at afholde stævnet.

- Lige som alle andre har vi holdt vejret og håbet, at vores løb kunne gennemføres, men da sidste udmelding kom fra regeringen og Sundhedsstyrelsen om fortsat forsamlingsforbud, måtte vi opgive at afholde vores planlagte løb den 16. maj. Vi er godt klar over, at efteråret bliver travlt for mange, da rigtig mange aktiviteter er flyttet fra foråret til efteråret, men vi håber på stor opbakning og deltagerantal, siger Dorte Lendal, formand for Løbeklubben 8740dk.

Alle, der er tilmeldt løbet, har modtaget en mail og har mulighed for at få penge retur, hvis de ikke kan deltage i løbet 12. september. Heldigvis ser det indtil videre ikke ud til, at der er ret mange, der har ønsket det, lyder det fra formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce