Annonce
Brædstrup Avis

Drive-in koncert på "traktor-arenaen"

Den norske sangerinde Lucy Mardou bliver hovednavnet om aftenen. Hun spiller fra klokken 17. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ulrik Holm fra Sdr. Vissing lægger græs til en stor drive-in koncert lørdag 12. september.
Annonce

Sdr. Vissing: På grund af coronaen blev det store populære traktortræk, Powerpull, i Sdr. Vissing aflyst i maj i år, men Ulrik Holm, der har ejendommen på Kragedalsvej 2 ved Sdr. Vissing, hvor Powerpull plejer at finde sted, synes ikke, at folk skal snydes for en god oplevelse.

Derfor arrangerer han nu en drive-in-koncert lørdag 12. september. Her bliver der både musik og forskellige former for underholdning det meste af dagen lige fra klokken 11 til godt 20 på Kragedalsvej 2.

Begivenheden er baseret på, at publikum kommer i bil og sidder i bilerne og oplever musikken der, men det er også muligt at stige ud og købe sodavand, mad og øl, fortæller Ulrik Holm.

- Der bliver desuden mulighed for at sidde foran scenen med afstand for maksimalt 100 mennesker, hvis man medbringer en stol, tilføjer han

- Vi har fået tilladelser fra kommunen og politi, og når det er baseret på, at man mest sidder i bilerne, så er det ikke så vejrfølsomt, siger Ulrik Holm.

Han tør ikke gætte på, hvor mange der kommer.

- Men der kan nok komme et pænt antal, da det er et heldags-arrangement, og vi har god plads, siger han.

Annonce

Beatbox med Thorsen

Den første halvdel af begivenheden handler om fænomenet human beatbox, hvor unge kan skabe alle mulige lyde og musik blot med deres stemme og en mikrofon. Centralt i den del af showet er den unge beatboxer Thor "Thorsen" Mikkelsen, der for et par år siden brød igennem i tv-konkurrencen "Danmark har talent", som han vandt.

Efter optræden med beatboxerne vil der være workshops, hvor kunstnere vil byde børn og unge op til workshop-området og lære dem et par tricks.

- Vi tilbyder i øvrigt, at alle børn under 16 år kommer gratis ind ifølge med en voksen, og fra 16 år koster det 200 kroner. Det skal være attraktivt for unge og børnefamilierne at komme ud og opleve dette mangfoldige kulturevent, lyder det fra Ulrik Holm.

Billetterne kan købes på Billetto, men også på stedet.

Annonce

Lucy Mardou synger

Om aftenen bliver der musik til det voksne publikum. Blandt andet vil man kunne opleve den norske sanger Lucy Mardou, der i 2014 nåede finalen i X Factor. Hun gjorde indtryk med sin unikke stemme og har siden fået gang i en musikalsk karriere. Hun arbejder lige nu på et album, som vil blive udgivet løbet af 2021.

Der bliver også plads til klassisk rock'n roll med gruppen The Talisman, og der vil være flere andre navne på programmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce