Annonce
Brædstrup Avis

En snak med Grethe og Jytte om 48 år på Pejsegården

Grethe og Jytte Nygaard fortæller om deres liv på Hotel Pejsegården. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Brædstrup: Det er ikke et foredrag om Pejsegården, Røde Kors inviterer til på mandag på Hotel Pejsegården.

- Det bliver endnu bedre. Grethe Nygaard lægger sine mange scrapbøger frem, så alle kan få et kig tilbage på de 48 år, hvor Grethe og senere datteren Jytte har stået i spidsen for den lokale erhvervs-succes: Hotel Pejsegården, og de to hotelværter er klar til at snakke og fortælle videre over bøgerne, siger Gudrun Andreasen, formand for Røde Kors Horsens Nord, der står bag arrangementet.

Alle er velkommen til mødet, der efter en kort indledning, går over i en direkte snak mellem deltagerne og Grethe og Jytte Nygaard, der gerne viser deres mange udklip frem, som understreger, hvordan Hotel Pejsegården gennem mange år har været en særdeles aktiv spiller i hotel- og underholdningsbranchen.

Denne del af mødet slutter med kaffe, og alle er velkommen til også at overvære den anden del af programmet, nemlig generalforsamlingen i den lokale Røde Kors-afdeling, Horsens Nord, der dækker de tidligere Gedved og Brædstrup kommuner samt Lund og Egebjerg.

Det er muligt at høre Grethe og Jytte Nygaard om deres liv på Pejsegården mandag 24. februar klokken 19, og det foregår naturligvis på Hotel Pejsegården i Brædstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce