Annonce
Brædstrup Avis

Enlige mænd ældre får tilbud om et nyt fællesskab

Peter Als-Jensen fra Ældre Sagen i Brædstrup er en af dem, der er med til at starte det nye initiativ. Foto: Peter Hald
Annonce

Brædstrup: Med projektet ”Vi løfter i flok – sammenhængende indsatser til gavn for ældre enlige mænd” henvender Horsens Kommune, Horsens Provsti og Ældre Sagen nu med nye tilbud til enlige ældre mænd over 65 år.

- Tanken med projektet er at samle enlige ældre mænd til fælles sammenkomster, hvor alt mellem himmel og jord kan drøftes til fælles fornøjelse. Ind imellem vil der også blive arrangeret aktiviteter, som vi i fællesskab vælger, fortæller Peter Als-Jensen fra Ældre Sagen.

I Brædstrup opretter Ældre Sagen tilbuddet "Herreværelset" med opstart i december. "Herreværelset" er et sted, hvor mænd mødes til hyggeligt samvær og aktiviteter såsom virksomhedsbesøg, samtaler, kortspil og meget andet. Alle enlige mænd i Brædstrup vil få tilbudt et forebyggende hjemmebesøg, hvor der bliver tid til at tale om "Herreværelset" og overvejelser i forhold til at melde sig til.

Annonce

Mødes i Tinghuset

Den første sammenkomst bliver onsdag 11. december klokken 11 til 13 i Tinghuset på Østergade 9 i Brædstrup. Derefter afholdes to sammenkomster om måneden.

- Er der nogen, der kender nogen, der kunne have glæde af at deltage i sådanne sammenkomster, må I meget gerne lade et ord falde, siger Peter Als-Jensen.

Han kan kontaktes på telefon 6178 1940, hvis man vil vide mere om projektet.

- Vi har talt os frem til, at der er omkring 130 enlige ældre mænd i Brædstrup. Vi håber, at en hel del af dem bliver interesseret i projektet, for det er noget, der kan give dem et større netværk, siger Peter Als-Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce