Annonce
Brædstrup Avis

Fængselspræst fortæller om livet bag murene

Enner Mark Fængsel, Statsfængslet Østjylland, ringmuren.

Brædstrup: Der bliver torsdag 27. maj mulighed for at høre mere om livet inden for fængselsmurene på Enner Mark Fængslet.

Det er Røde Kors Horsens Nord, der inviterer til mødet, hvor fængselspræsten og besøgsven-tilrettelæggeren fortæller om deres arbejde for fangerne.

Røde kors har i mange år organiseret besøgsvenner til de fanger, der ønsker denne kontakt. Det er Uffe Andreassen, Vejle, der har flere års erfaring med at skaffe besøgsvenner til fangerne i både Enner Mark og i Nr. Snede, og det er opgaverne og udfordringerne i dette arbejde, han vil give videre.

Annonce

Røde Kors har igangsat et nyt projekt med besøgsvenner til unge indsatte i arresten på Enner Mark. Også dette arbejde vil der blive orienteret om.

Fængselspræst Ruben Fønsbo er ny på posten på Enner Mark Fængslet, og han vil fortælle om sit arbejde for de kriminelle – et arbejde, der for manges vedkommende strækker sig over flere år.

Alle interesserede er velkommen til mødet, der holdes på Hotel Pejsegården i Brædstrup. Mødet om fængselsarbejdet efterfølges af generalforsamling i den lokale Røde Kors-afdeling.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Nye bænke i tennisklubben

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Annonce