Annonce
Brædstrup Avis

Fire lokale kunstnere udstiller på Tinghuset

Helle Thorbjørn er inspireret af naturen i Søhøjlandet og Midtjylland generelt. Maleriet her hedder Søhøjlandet. Pressefoto
Kunstnerne Helle Thorbjørn, Vera Roed, Nirvi Bennich og Karin Holm Nielsen udstiller på Tinghuset i Brædstrup.

Brædstrup: Der er hele fire lokale kunstnere på plakaten, når Brædstrup Kunstforening holder fernisering og udstilling på Tinghuset fra fredag 22. april.

De fire kunstnere er Helle Thorbjørn, Vera Roed, Nirvi Bennich og Karin Holm Nielsen, som vil vise et udsnit af deres malerier.

Helle Thorbjørn har malet i 20 år og er blandt andet tilknyttet Galleri 39 i Fredericia. Helles billeder tager oftest udgangspunkt i noget naturalistisk, hvorefter legeprocessen går i gang. Helle vil ofte gerne fortælle en historie med sine billeder. Måske en historie om lys, varme, kulde, relationer mellem mennesker, kontraster, atmosfære eller noget helt andet.

Annonce

Helle Thorbjørn vil på udstillingen vise akvareller, som er inspireret af Søhøjlandet, Midtjylland og naturen generelt. Helle Thorbjørn vil desuden vise akvareller, som har været vist på censurerede udstillinger, samt billeder, der er placeret blandt de bedste 5% i konkurrece hos Internation Watercolour Masters i England.

Karin Holm Nielsen bliver tit inspireret til sine motiver, når hun er på udenlandsrejser. Her ses to mænd på en bænk. Pressefoto

Kunstneren Vera Roed maler hovedsageligt med olie, akryl og akvarel, og hun bliver ofte inspireret af naturen både herhjemme og i udlandet. Vera maler ud fra fri fantasi, men også helt konkrete ting fra hverdagen.

Natur og landmandsliv

Nirvi Bennich er medlem af Kvindelige Kunstneres Samfund, og hun har en tre-årig kunstuddannelse fra Sverige samt en fire-årig kunstterapeutisk uddannelse i Danmark.

Som bosat på et nedlagt landbrug henter Nirvi Bennich sin inspiration til sine malerier fra nærmiljøet. Hun søger ofte inspiration i fortiden og skaber fortællinger fra de små enkeltmands landsteder, som står i kontrast til det nutidige liv.

Nirvi Bennish elsker at fremvise livet på landet i gamle dage i sine malerier. Pressefoto

Kunstner Karin Holm Nielsen har igennem mange år undervist i billedkunst i folkeskolen. For 15 år siden begyndte hun at male på lærred, og hun har fulgt kurser i både Frankrig og i AOF regi.

Inspirationen til hendes malerier finder Karin Holm Nielsen i naturen, og hun bliver ofte inspireret på sine rejser rundt i Danmark eller i udlandet.

Brædstrup Kunstforening holder fernisering fredag 22. april på Tinghuset, Østergade 9, i Brædstrup. Det sker fra klokken 17 til 18. Herefter er udstillingen åben fredage, lørdage og søndage fra klokken 14 til 17 frem til og med søndag 8. maj.

Vera Roed lader sig ofte inspirere af naturen. PressefotoAnnonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce