Annonce
Brædstrup Avis

Fotoudstilling i Tinghuset med over 100 fotografier

Klaus Bodsen fra Vestbyens Fotogruppe er mester for dette stemningsfyldte foto af Storebæltsbroen. Billedet er et af de i alt 100 fotografier, der udstilles i Tinghuset. Foto: Klaus Bodsen
Vestbyens Fotogruppe vender tilbage til Tinghuset i Brædstrup med ny udstilling.
Annonce

Brædstrup: Fra og med lørdag 22. februar er der igen fotoudstilling i Tinghuset i Brædstrup. Det er den niende fotoudstilling med motiver fotograferet af medlemmerne i Vestbyens Fotogruppe, som rummer 19 deltagere fra hele Horsens Kommunes område.

I år er der ikke noget tema for udstillingen. Emnet har været frit, så den enkelte fotograf selv bestemmer, hvad hun eller han viser frem. Lidt tematisk er der dog, da den store endevæg i Tinghuset vil blive prydet med fotos af solopgange og solnedgange.

I alt vil der blive ophængt over 100 fotos.

Udstillingen krydres med en udstilling af lokal brugskunst med blandt andet glaskunst, keramik og quiltede tæpper.

Formanden for Brædstrup Kultursamvirke, Mette Felbo, åbner udstillingen åbnes lørdag den 22. februar klokken 14. Brædstrup Kultursamvirke støtter i øvrigt arrangementet, og derfor kan fotogruppen gøre entreen gratis.

Annonce

Konkurrence

Gæsterne kan give deres mening til kende, når de kigger på de mange fotos. Man får nemlig en folder med numre på billederne, og man kan sætte krydser eller kommentarer og putte sin besvarelse i en kasse. Senere udtrækkes der på baggrund af besvarelserne en præmie sponseret af Superbrugsen i Brædstrup.

I Tinghuset holder Brædstrupegnens Hjemstavnsforenings arkiv åbent i samme tidsrum som udstillingen. Her kan man benytte lejligheden til at se gamle Brædstrup-billeder og måske opleve en tur i arresten.

Udstillingen er åben lørdage og søndage fra klokken 13 til 17 samt torsdage fra kl. 14 til 17.00. Sidste dag er søndag den 1. marts.

Vestbyens Fotogruppe har eksisteret i mange år, og gruppen mødes hver mandag eftermiddag, hvor medlemmerne hjælper hinanden med ideer til optagelse, billedbehandling og arrangerer ture med fotoopgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce