Annonce
Brædstrup Avis

Fru Skov i stort reklamefremstød på tv

Janne Skov har været med i en reklamefilm for Stofa, og den vil snart komme i reklameblokkene på regionalt tv. Foto: Stofa
Marketingbudgettet hos Fru Skov er normalt begrænset. Men fra næste uge kan du møde delikatesseforretningen i en flot reklamefilm – sammen med internetudbyderen Stofa.
Annonce

Brædstrup: I årevis er kunderne kommet til Janne Skov hos Fru Skov på grund af det flotte udvalg og den gode service. Men i starten af september fik de en oplevelse ud over det sædvanlige, da butikken fik besøg af et større filmhold med kameraer og lamper.

Janne og hendes butik har nemlig indgået samarbejde med internetudbyderen Stofa, og fra uge 40 kan den flotte reklamefilm, hvor Janne optræder sammen med Stofa, ses på nettet. Senere kommer Janne også på i reklameblokken på regionalt tv. Det oplyser Stofa i en pressemeddelelse.

Se reklamefilmen her:


Samarbejdet mellem Fru Skov og Stofa er kommet i stand af flere grunde. Dels vil Stofa gerne være mere synlige i nærområderne, men samtidig ønsker man også at give noget igen til lokale erhvervsdrivende. Og så var det et logisk skridt at række hånden frem.

Salgschef fra Stofa Claus Fallingborg forklarer:
- Det skal være lige så naturligt at købe internet hos Stofa som at købe brød hos den lokale bager. Så selvom vi er en landsdækkende virksomhed, er det vigtigt, at vi er på lige fod med butikkerne på gågaden. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Janne og hendes butik.

Annonce

Spar penge på dit internet

Som du kan se i reklamefilmen, skal samarbejdet mellem Fru Skov og Stofa tages helt bogstaveligt. Her udveksler de to nemlig tilbud, så det, du sparer på internettet, kan du købe for i delikatesseforretningen.

Hos Fru Skov var det en noget anden arbejdsdag, end de var vant til. Og selvom det var første gang foran kameraet til den helt store reklamefilm, er det bestemt ikke sidste gang. Janne udtrykker stor begejstring over samarbejdet og vil ikke afvise, at hun stiller op til noget lignende igen.

Annonce

Sjovt at være skuespiller

- Jeg var hurtig til at sige ‘ja tak’. Jeg tænkte jo, det ville være fantastisk at være med i sådan en film, for jeg tror på, at det vil give min butik noget PR. Og jeg tror, den her kampagne bliver noget helt anderledes. Vores kunder vil komme herned og snakke om det, det er helt sikkert, smiler Janne – og understreger, at tilbuddet i filmen skam er rigtigt nok. Så man er velkommen forbi, hvis man har penge til overs, f.eks. efter at have fået billigt internet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Ravnen Munin landede i Dommerhaven

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

BIF-vinderen er fundet

Annonce