Annonce
Brædstrup Avis

Gemt i et halvt år i en kælder under biblioteket: Fodterapeut åbner i nye lokaler på byens hovedgade

Annette Kallestrup overtog lejemålet på Bredgade 27 den 1. februar. Siden har håndværkerne været i gang med at renovere det gamle butikslokale, så byens nye fodterapeut er nu åbnet i et spritnyt behandlerlokale. Foto: Henrik C. Sandvad
Fodterapeut Annette Kallestrup er flyttet i nye lokaler på Bredgade 27 i Brædstrup, hvor hun satser på, at den øget synlighed kan give mere travlhed i klinikken.

Brædstrup: Der er i den sidste tid været lys og liv inde bag gardinet i butikslokalet på Bredgade 27 i Brædstrup. Her har 57-årige Annette Kallestrup åbnet sin klinik for fodterapi, og hvor hun i fremtiden vil stå klar til at behandle patienter med forskellige fodlidelser.

Byens nye fodterapeut åbnede 1. december sidste år i et lokale i kælderen under Brædstrup Bibliotek, men det har hele tiden været tænkt som en overgangsløsning, og derfor glæder Annette Kallestrup sig over, at hun nu har fået lokale midt på Bredgade.

- Jeg er rigtig glad for mit nye lokale. Det er mere lyst og hyggeligt, og så er det hele jo indrettet efter mine behov til et behandlerlokale. Samtidig er det jo meget centralt. Selvom det var et udmærket lokale under biblioteket, så var det svært at finde for folk. Så nu håber jeg, at den øget synlighed gør det nemmere for folk at finde mig, siger Annette Kallestrup.

God opstart


Jeg har fået en rigtig god og varm modtagelse, og der har været mange patienter, som har henvendt sig.

Annette Kallestrup


Privat bor byens nye fodterapeut i Hinnerup sammen med sin familie, og hun har i de sidste 12 år arbejdet i en klinik i det centrale Aarhus. Da der imidlertid blev et ydernummer ledigt i Brædstrup, valgte hun jobmæssigt at rykke teltpælene op i Aarhus og flytte til Brædstrup, og det har hun ikke fortrudt.

- Jeg har fået en rigtig god start i byen. Jeg vidste jo ikke i forvejen, hvad jeg skulle forvente af byen, og om der var nok af opgaver til mig. Men jeg har fået en rigtig god og varm modtagelse, og der har været mange patienter, som har henvendt sig. Jeg har dog stadig tider til flere patienter, så man er altid velkommen til at henvende sig, siger Annette Kallestrup.

Annonce

Intet coronapas

Byens nye fodterapeut har ikke været tvangsnedlukket på grund af cornarestriktioner, idet hun som statsautoriseret fodterapeut er en del af det danske sundhedsvæsen, som har været åbent under den seneste nedlukning.

- Det betyder, at folk ikke behøver at vise coronapas, når man skal besøge mig for at få en behandling, forklarer hun.

Som fodterapeut får Annette Kallestrup mange typer af kunder og patienter lige fra folk, der har brug for en almindelig fodbehandling, til patienter, der har fået en henvisning fra lægen på grund af gigt eller føleforstyrrelser i fødderne på grund af Diabetes 2.

- Hos mig er fordelingen mellem de to cirka 50/50. Det passer mig meget godt, at der er forskellige typer af patienter. Derudover bruger jeg også tid på råd og vejledning, siger Annette Kallestrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce