Annonce
Brædstrup Avis

Gigantisk traktortræk under opsejling. Powerpull vender stærkt tilbage

Denne fest-brandbil bliver et vigtigt element i Powerpull i Sdr. Vissing. Foran bilen er det Mark Svendgaard (til venstre) og Thomas Holm, og på taget ses otte-årige Sylvester Holm, der måske bliver næste generation af traktortræk-arrangører. Foto: Peter Hald
Powerpull i Sdr. Vissing har fået nye folk i kulissen, og de har travlt med at gøre klar til løjerne på lørdag 14. maj.

Sdr. Vissing: Det berømte traktortræk Powerpull i Sdr. Vissing finder som planlagt sted lørdag 14. maj, og det bliver som altid på Kragedalsvej 2. Denne gang vil coronaen ikke forstyrre løjerne, så der er lagt op til en kæmpestor begivenhed både med traktortræk og en stor fest bagefter.

- Der er nye folk på og nye ideer. Jeg er stadig med, men det bliver især Mark Svendgaard og hans bro Michel, der trækker læsset. Michel har købt min fars ejendom her på Kragedalsvej 2, så vi kan holde traktortrækket det samme sted, fortæller Thomas Holm.

Selv står han for tilmelding af traktorerne, og han regner med, at der bliver mellem 80 og 100 deltagende traktor-kæmpere i dysten.

Annonce

Giver den fuld gas

Arrangørerne forventer et godt besøg:

- Folk har virkelig behov for at feste igennem, og traktortræk er populært igen. Jeg var til et traktortræk i Borris i påsken, og her kom der godt 6000 mennesker, fortæller Thomas Holm.

Mark Svendgaard er enig:

- Vi er klar til at give den fuld gas, og vi har en masse sjove ting klar. Blandt andet har vi lejet en "fest-brandbil", der bliver kørt ind i det store party-telt, og vi har en DJ til at styre musikken fra toppen af brandbilen, fortæller Mark Svendgaard.

Et enormt festtelt på 450 kvadratmeter skyder op på traktor-arenaen. Hvis vejret bliver godt, kan traktortrækket nemt tiltrække et par tusinde gæster. Foto: Peter Hald

Trioen bag Powerpull er alle travle folk, men alligevel formår de at finde tid til de omfattende forberedelser. Thomas Holm driver en maskinhandel, Mark Svendgaard driver en entreprenørvirksomhed, og Michel Svendgaard er tømrer, så de har nok at se til i hverdagen.

Thomas Holm har været med til at arrangere Powerpull lige siden 2007, så der er faktisk tale om et halvrundt jubilæum med traktortræk nummer 15.

- Denne gang får jeg tid til at nyde selve traktortrækket. Det glæder jeg mig til, siger han fornøjet.

Lige nu gælder det forberedelserne. To store telte fra Hornborg Teltudlejning er sat op, og banen er ved at blive gjort klar. Der bliver også bestilt hoppeborg til børnene, så der bliver noget for alle generationer.

Traktortrækket på lørdag begynder klokken 12 og varer til omkring kl. 18. Derefter går det løs med fest, fadøl og musik.

Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Kendt racerkører med en vild Ferrari bliver trækplaster ved markedsdag

Annonce