Annonce
Brædstrup Avis

Glad genåbning: Travlhed i pølsevognen

Rikke Bilstrup og Rita Bilstrup var lutter smil mandag 8. juni, da Stationsgrillen åbnede igen. Og de fik travlt. Foto: Peter Hald
Stationsgrillen i Brædstrup åbnede igen efter tre måneders lukning.
Annonce

Brædstrup: Mandag 8. juni var en vældig travl dag i Stationsgrillen - Rita Bilstrups pølsevogn på Bredgade i Brædstrup. Efter tre måneders corona-nedlukning kunne Rita Bilstrup og hendes niece Rikke Bilstrup smøge ærmerne op igen og gå i gang med at riste pølser og fremstille burgere.

Det var MEGET populært. En overgang ved middagstid var der nærmest lidt parkeringskaos, da de første sultne kunder strømmede til.

- Vi kunne godt mærke, at vi havde været savnet, sagde Rita Bilstrup fornøjet.

Der var tryk på i det lille køkken, men Rita og Rikke Bilstrup havde ikke glemt rutinerne, selv om det var tre måneder siden, at de sidst havde bygget burgere i embeds medfør.

Fremtiden for Stationsgrillen er uvis. Grillen lukker igen 30. juni, og pølsevognen fjernes den 8. juli, fordi Horsens Kommune har eksproprieret grillen, da den ligger i det område, hvor den kommende banesti skal føres igennem.

Men politisk drøftes det, om der måske skal laves en ny stadeplads til en pølsevogn på en p-plads ved den gamle bagerbutik, der skal rives ned. Der er dog ikke truffet en beslutning om det endnu.

Hvis det ender med en ny plads til pølsevognen i Brædstrup, er Rikke Bilstrup klar til at tage over med Rita som mulig medhjælper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce