Annonce
Brædstrup Avis

Glad genåbning: Travlhed i pølsevognen

Rikke Bilstrup og Rita Bilstrup var lutter smil mandag 8. juni, da Stationsgrillen åbnede igen. Og de fik travlt. Foto: Peter Hald
Stationsgrillen i Brædstrup åbnede igen efter tre måneders lukning.
Annonce

Brædstrup: Mandag 8. juni var en vældig travl dag i Stationsgrillen - Rita Bilstrups pølsevogn på Bredgade i Brædstrup. Efter tre måneders corona-nedlukning kunne Rita Bilstrup og hendes niece Rikke Bilstrup smøge ærmerne op igen og gå i gang med at riste pølser og fremstille burgere.

Det var MEGET populært. En overgang ved middagstid var der nærmest lidt parkeringskaos, da de første sultne kunder strømmede til.

- Vi kunne godt mærke, at vi havde været savnet, sagde Rita Bilstrup fornøjet.

Der var tryk på i det lille køkken, men Rita og Rikke Bilstrup havde ikke glemt rutinerne, selv om det var tre måneder siden, at de sidst havde bygget burgere i embeds medfør.

Fremtiden for Stationsgrillen er uvis. Grillen lukker igen 30. juni, og pølsevognen fjernes den 8. juli, fordi Horsens Kommune har eksproprieret grillen, da den ligger i det område, hvor den kommende banesti skal føres igennem.

Men politisk drøftes det, om der måske skal laves en ny stadeplads til en pølsevogn på en p-plads ved den gamle bagerbutik, der skal rives ned. Der er dog ikke truffet en beslutning om det endnu.

Hvis det ender med en ny plads til pølsevognen i Brædstrup, er Rikke Bilstrup klar til at tage over med Rita som mulig medhjælper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce