Annonce
Brædstrup Avis

Glad hoteldirektør på Pejsegården: Slut med mad på bakker på værelset

- Jeg glæder mig allermest til at se en masse glade gæster igen. Vi kan jo godt li', at der sker noget, at der er mennesker og fest omkring os. Det er jo derfor, vi er i den her branche, siger Jytte Nygaard, direktør på Hotel Pejsegården. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Udsigten til fester og gæster som følge af planen for udfasning af forsamlingsforbuddet samt åbning for servering for gæster både ude og inde, spreder glæde på Hotel Pejsegården.

Brædstrup: Jeg tror, vi alle er glade i dag, og jeg glæder mig rigtig meget til at servere mad for gæsterne i restauranten igen.

Meldingen kommer fra Jytte Nygaard, direktør på Hotel Pejsegården, som respons på, at der nu er sat faste datoer for udfasningen af forsamlingsforbuddet, som længe har sat bremsen i for mylderet af gæster på Pejsegården.

Egentlig er der fint med overnattende gæster på det store hotel lige nu, men maden skal spises på værelserne.

- Gæsterne kan bestille morgenmad og aftensmad, som bliver serveret på en bakke til afhentning, fortæller Jytte Nygaard.

Så ja, hun glæder sig til at kunne servere maden for sine gæster i restauranten.

Udsigt til fester

- Jeg tror, alle glæder sig til at kunne komme ud. Mange aflyste deres fest sidste år og flyttede den til i år, hvor folk troede, det kunne lade sig gøre.


Jeg tror, alle glæder sig til at kunne komme ud. Mange aflyste deres fest sidste år og flyttede den til i år, hvor folk troede, det kunne lade sig gøre.

Jytte Nygaard


Det er først nu, der er sat dato og tal for, hvordan forsamlingsforbuddet gradvist løsnes frem til 1. august, hvor begrænsningen på det antal, der må være samlet indendørs, helt falder bort.

På Hotel Pejsegården har strategien været, at kunderne sagtens kunne booke en fest trods usikkerheden, om den blev til noget på grund af de mange restriktioner. Endte det med en aflysning, skete det uden beregning for kunden.

- Selvfølgelig, siger Jytte Nygaard.

Annonce

Skal have tjek på de nye regler

Aftalepapiret er knap tørt, og nu skal Jytte Nygaard havde kigget nærmere på udmeldingen, og hvordan den konkret skal omsættes til hotellets hverdag.

- Vi har lige fået lavet en ny udendørs terrasse, hvor vi under normale vilkår kan have plads til 80 gæster. Men hvor mange, der kan være, afhænger også af kravene til afstand.

Hun glæder sig over, at premieren på hotellets revy 2. september er reddet.

- Det har vi også hele tiden satset på.

Hotel Pejsegården, som har 35 faste medarbejdere plus en række løst ansatte, har ikke fyret medarbejdere under krisen - men har hjemsendt personale.

- Det nytter heller ikke noget, at vi skal starte med nyt personale, der ikke ved, om de skal gå til højre eller venstre, siger Jytte Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce