Annonce
Brædstrup Avis

Gymnastisk foto-konkurrence blev et hit

Førstepladsen gik til Sille Facius Poulsen fra spring 2-holdet, der stod på hovedet i et "coronabur". Foto: Sille Facius Poulsen
Unge gymnaster fra Brædstrup var kreative. Foto-konkurrence holder mødet oppe under corona-nedlukningen.

Brædstrup: Mange af de unge medlemmer i springgymnastik-afdelingen i Brædstrup Idrætsforening har haft gang i deres kameraer og mobiltelefoner.

For nylig udskrev lederne i springgymnastikafdelingen en foto-konkurrence for de fire hold, spring 1 og 2 samt juniorholdet og rytmeholdet, og det resulterede i godt 50 billeder.

- Er du vimmer mand, det var flot. Jeg havde ikke troet, at der kom så mange billeder, siger Stine Tang Hansen, der er sekretær for de fire hold.

Konkurrencen var et kærkomment tiltag i den ellers ret triste nedlukningstid.


Er du vimmer mand, det var flot.

Stine Tang Hansen


Der er nu kåret tre vindere, men alle billederne kan ses på Facebook-siden Brædstrup springhold og gymnastik.

Førstepladsen gik til Sille Facius Poulsen fra spring 2-holdet, der var fotograferet i et "coronabur".

- Billedet beskriver fuldstændigt, hvordan vores gymnaster har det i øjeblikket, understreger Stine Tang Hansen.

Andenpladsen gik til Johanne Hansen fra juniorholdet med et billede af en “mini hal” på en trailer. Foto: Johanne Hansen

Andenpladsen gik til Johanne Hansen fra juniorholdet med et billede af en “mini hal” på en trailer. Når gymnasterne nu ikke kan komme til træning i minihallen, må minihallen komme til gymnasterne, er filosofien bag billedet.

Tredjepladsen gik til Amanda Skovgaard Mogensen fra jnuiorholdet med et billede af, hvor hun står på hovedet i en vindueskarm - et foto, der måske vil sætte en nye trend i gang.

- Denne gang er det ikke bamser der skal i vinduet, men de skønne gymnaster fra Brædstrup springhold, lyder det fra Stine Tang Hansen.

Tredjepladsen gik til Amanda Skovgaard Mogensen fra jnuiorholdet med et billede af, hvor hun står på hovedet i en vindueskarm. Foto: Amanda Skovgaard Mogensen

Bedste instruktør billede vandt Eva Schou for et foto, der beskriver, hvordan man både kan træner og passe sit arbejde ved computerne.

Og som nævnt var der mange, mange flere billeder. Fotokonkurrence blev kendt vidt omkring, og det var lige før, at det hele endte i landsdækkende tv.

- Vi var tæt på at komme med i Go' aften Live i sidste uge. Men få timer inden jeg skulle have været med live over Skype, ringede de og sagde, at indslaget alligevel ikke nået med. Øv, lyder det fra Stine Tang Hansen.

Vinderne fik besked søndag formiddag, og der blev taget videoer og billeder, så de unge gymnaster kunne følge med i afsløringen af vinderne.

Gymnastik-mascotten Spring var personligt ude for at aflevere præmier, her til instruktør Eva Schou. Foto: Stine Tang Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Ny kunderådgiver

Brædstrup Avis

Genbrugshallerne åbner igen

Brædstrup Avis

Regionen lukker testcenter

Annonce