Annonce
Brædstrup Avis

Hjerteforeningen gør til til nye aktiviteter

Annonce

Horsens/Brædstrup: Hjerteforeningens lokale afdeling i Horsens Kommune er ved at være klar med forskellige aktiviteter. Det fortæller formanden for den ny bestyrelse i Horsens, Charlotte Poulsen.

De nærmest forestående aktiviteter bliver et tilbud til Hjerteforeningens medlemmer med ”hjertemotion” og ”hjertecaféer”. Hjertemotion i Horsens sker i samarbejde med FysioDanmark, hvor træningen vil foregå i FysioDanmark og Smart Fitness lokaler på Høegh Guldbergs Gade 36 C med opstart 9. januar. Henvendelse om deltagelse skal ske til bestyrelsesmedlem Helle Asmussen på mail: helle.asmussen.dk@gmail.com

Hjertemotion i Brædstrup satser man også på at oprette lige efter nytår, siger Charlotte Poulsen.

Desuden starter foreningen hjertecaféer to steder i Horsens Kommune efter nytår - i Gedved på Gedvedhus, Kirkevej 5 med opstart mandag den 13. januar kl. 19.00 og hos Horsens i Sund By, Åboulevarden 52 – også med start i januar.

Der arbejdes i øjeblikket på at få hjemmeside rettet til og oprette en side på facebook. Det er meningen, at alle skal kunne komme med forslag, gode ideer, ris og ros på facebook, når denne side fungerer, oplyser Charlotte Poulsen.

Fra 1. januar kan man følge med i hvad der sker i Hjerteforeningen i Horsens på www.horsens.hjerteforeningen.dk og på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce