Annonce
Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Der er musik fra 1960'erne til 80'erne, når Horsensegnens Kulturfestival holder en tredages festival i Østbirk i juni. Det gælder også et genhør med ABBA's kendte sange. Pressefoto
Frivillige og aktivitetsmedarbejdere fra aktivitetscentrene står bag Horsensegnens Kulturfestival for seniorer og førtidspensionister. I år finder festivallen sted over tre dage i Østbirkhallen.

Østbirk: Det er med stor glæde, at vi igen kan tilbyde Horsens kommunes seniorer og førtidspensionister en festival oplevelse.

Denne gang over tre dage med en tidsrejse gennem 60’erne, 70’erne og 80’erne.
Formålet er at fremme netværk og trivsel blandt målgruppen i den nord- vestlige del af Horsens Kommune – men alle er velkommen.

Bagved står en styregruppe af frivillige og aktivitetsmedarbejdere fra de åbne aktivitetscentre i Østbirk, Hatting, Brædstrup, Lund og Østbirk, godt hjulpet af en stor flok frivillige før, under og efter arrangementet.

Annonce

Ud over en festival med god musik, håber arrangørerne også at kunne tiltrække flere nye deltagere og frivillige på aktivitetscentrene, for socialt samvær styrker vores sundhed og livsglæde, fortæller aktivitetsmedarbejder fra Lund, Jette Bjerre. På festivalen vil centrenes nye efterårsprogram ligge klar.

Fra Speedway til Bamses Venner

Festivalen byder blandt andet på besøg af Erik Gundersen med det spændende foredrag: Mit liv med speedway – på godt og ondt, 60’er provokatøren Ole Grünbaum med foredraget: Bar røv i 60’erne og Giro 413, og om eftermiddagen kan der synges og danses med på kende numre fra Abba, Gasolin, Bamses Venner m.fl.

Hallen i Østbirk vil være udsmykket med effekter fra tidsperioderne, og undervejs serveres lækre klassiske retter og kager fra årtierne som kalvefrikasse, koteletter i fad, kiksekage og ostelagkage.

Annonce

Programmer og biletter

Indgangsbilletter og middagsbilletter sælges kun ved forslag på de fem aktivitetscenter
tirsdag d. 10. maj kl. 10-12 og torsdag d. 19. maj kl. 13-15. Festivalen finder sted i dagene 28. - 30. juni i Østbirkhallen.

Takket være vores fantastiske sponsorer; Horsens Sundby, Familien Hede Nielsens Fond, Brædstrup Humanitære Forening, C. A. C. Fonden m.fl. kan vi tilbyde en 3 dages partout billet for kun 250,- kr. Dagsbilletter kan også købes.

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Kendt racerkører med en vild Ferrari bliver trækplaster ved markedsdag

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Steffen fik en rygskade og måtte stoppe som entreprenør: Nu lever han af at bygge computere til spilfolket

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Mejeritorvet blev fyldt godt op i forårs-solen

Annonce