Annonce
Brædstrup Avis

Hotel Pejsegården renoverer og lader op til 50 års jubilæum: - Corona skal ikke få os ned med nakken

Håndværkerne er gået i gang med at udskifte taget på den gamle værelsesfløj på Hotel Pejsegården. Renoveringen forventes færdig inden udgangen af februar. Foto: Henrik C. Sandvad
Håndværkere er i denne uge gået i gang med at udskifte taget på den ældste værelsesfløj på Hotel Pejsegården. Renoveringen vil være færdig inden marts, når hoteldirektøren håber på snarlig genåbning og flere gæster.
Annonce

Brædstrup: Selvom der er corona-nedlukning og kun få gæster på Hotel Pejsegården i Brædstrup, er der for tiden en heftig aktivitet på hotellet.

Håndværkere er nemlig i denne uge gået i gang med at udskifte taget på den ældste værelsesfløj, og det er hårdt tiltrængt, fortæller hoteldirektør Jytte Nygaard.

- Taget var temmelig nedslidt, og vi havde problemer med, at det dryppede ind, så det trængte virkelig til en udskiftning. Det er ikke, fordi vi har tænkt i, at vi skal udnytte corona-nedlukningen til en renovering. Det trængte bare, og så passede det fint at få det gjort nu, siger Jytte Nygaard.

Annonce

Stadig liv og gæster

Den ældste del af Hotel Pejsegården stammer fra, da hotellet stod færdigt i april 1971. Værelsesfløjen, som nu får skiftet taget, rummer cirka 640 kvadratmeter, og ifølge hoteldirektøren forventes arbejdet afsluttet inden 1. marts. Herefter håber Jytte Nygaard, at landet snart åbner igen efter den hårde corona-nedlukning, som har presset byens hotel.

- Vi har jo ikke de gæster, som vi plejer, idet vi har lukket ned for konferencer, fester og kurser, så vi glæder os til, at det hele åbner op. Vi vil gerne snart have huset fuld af gæster igen, og vi tror da stadig på et liv efter coronaen, siger Jytte Nygaard.

På Hotel Pejsegården håber hoteldirektør, Jytte Nygaard, at landet snart lukker op, så der igen kan blive fyldt op med gæster på hotellet. Arkivfoto: Mads Dalegaard


Vi er selvfølgelig langt fra at have booket alle vores 118 værelser, men vi kan ikke ændre situationen, og vi prøver at holde ud. Corona skal ikke få os ned med nakken.

Jytte Nygaard, direktør, Hotel Pejsegården


Hel tom for gæster er Hotel Pejsegården imidlertid ikke. For tiden bor der omkring 35 gæster på hotellet, som indbefatter alt fra arbejdsmænd til vinterferiegæster.

- Vi er heldige, at vi har fået nogle montører ind, som arbejder her i området, men ellers har vi også børnefamilier, som er på vinterferie. De får alle serveret maden på deres værelser. Vi prøver at holde lys og liv på hotellet, selvom vi er delvist lukket ned, så det ikke ligner et spøgelseshotel. Vi er selvfølgelig langt fra at have booket alle vores 118 værelser, men vi kan ikke ændre situationen, og vi prøver at holde ud. Corona skal ikke få os ned med nakken, siger Jytte Nygaard.

Annonce

Fylder 50

På Hotel Pejsegården er man ikke uvant med modgang. Det skete også for knap 50 år siden, da en 19-årig Grethe Nygaard overtog hotellet nytårsaften 1971, da det nybyggede hotel stod over for en faretruende konkurs.

Siden er det gået med fuld fart frem for hotellet, som snart kan fejre 50 års jubilæum med en Nygaard i spidsen.

- Det er meget specielt, men hvordan vi vil markere jubilæet, ved vi ikke endnu, lyder det fra hoteldirektøren.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Regionen lukker testcenter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Røde Kors Horsens Nord øgede overskud

Annonce