Annonce
Brædstrup Avis

I år er der atter grundlovsmøde i parken

Formand for foreningen Balance Danmark, Kim Ruberg, holder grundlovstalen i Folkeparken i Brædstrup. Foto: Morten Pape

Brædstrup: Borgerne i Brædstrup måtte sidste år kigge langt efter det traditionsrige grundlovsmøde i Folkeparken på grund af corona-situationen, men i år bliver markeringen af Danmarks Riges Grundlov til virkelighed.

I hvert fald kalder Brædstrup Borger- og Turistforening, menighedsrådet, Venstre og Socialdemokratiet i Brædstrup nu igen til grundlovsmøde, og det bliver denne gang ved tennisanlægget i Folkeparken, da parken er i gang med en større omlægning.

Traditionen tro byder dagen både på taler og musik. Årets ungdomstaler bliver i år Henrik Tuelstrup fra Nim, som til daglig går i 1.g på Horsens Gymnasium & HF. Han vil fortælle om sin tid som udvekslingsstudent i Mexico.

Annonce

Som hovedtaler kommer Kim Ruberg, der er formand for foreningen Balance Danmark. Kim Ruberg bor i Underup, og hans tale vil tage udgangspunkt i grundloven.

Modsat tidligere år vil der i år ikke være fællessang på grund af fare for coronasmitte. Derfor er musikken lagt i hænderne på Duoen Claus og Morten, som vil spille undervejs. Corona-situationen betyder også, at folk selv skal medbringe kaffe og kage til arrangementet.

Det er gratis at deltage til grundlovsfesten i Folkeparken, som finder sted lørdag 5. juni fra klokken 10 til 12.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Nye bænke i tennisklubben

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Annonce