Annonce
Brædstrup Avis

Idrætsforening kom godt ud af 2020: Nu arbejdes der på udeidræt og ny springgrav

I Brædstrup IF er man begyndt at forberede foreningens 100-års-jubilæum i 2024, men på grund af corona-restriktionerne er man ifølge formand Ole Schultz ikke begyndt på optagelserne til jubilæumsfilmen endnu. Arkivfoto: Martin Ravn
Brædstrup IF har haft en lille medlemsfremgang i 2020 på trods af corona. Nu forbereder klubben at rykke indendørssporten udenfor i foråret, og der arbejdes med planer om en ny springgrav.

Brædstrup: Selvom idrætslivet stadig er præget af corona-nedlukninger og forsamlings-restriktioner er der stadigvæk masser af liv i Brædstrup Idrætsforening. Ifølge foreningens formand, Ole Schultz, bruges nedlukningen til at planlægge mange forskellige tiltag og kommende aktiviteter.

Et af de store projekter er planerne om opførelse af en springgrav ved Skolehallen, som i årevis har været et stort ønske blandt de mange springgymnaster i Brædstrup IF.

BIF's gymnastikafdeling havde i 2020 i alt 244 medlemmer, hvoraf de 172 medlemmer er springgymnaster. Derudover er der 38 ledere og trænere, så det er en afdeling i BIF, der normalt summer af liv og aktivitet.

- Springgymnasterne har i de senere år måttet købe sig til springfaciliteter på blandt andet Flemming Efterskole, BGI og Elbæk Efterskole. Derudover har man gjort brug af springmåtter, airtrach med videre. Men vi er godt klar over, at det ikke holder i længden, hvis vi skal fastholde et godt gymnastikmiljø for ungdommen i Brædstrup, siger Ole Schultz.


Nedlukningen har selvfølgelig påvirket foreningens sociale liv, men alle er klar så snart, der bliver åbnet igen.

Ole Schultz, formand for Brædstrup IF


Det er ifølge formanden ikke kun økonomien, der bliver belastet af udenbystræningerne, men den meget transport trækker også store veksler på forældrene, som stiller både biler til rådighed og bruger mange timer i fritiden på at fragte børnene.

Brædstrup Hallerne havde allerede for fire år siden, da Skolehallen blev moderniseret, håbet, at man kunne få en springgrav, men økonomien kunne dengang ikke hænge sammen.

- Men tegningerne blev gemt, så vi håber, at der kan findes en løsning til glæde for gymnastikungdommen i Brædstrup, siger Ole Schultz.

Annonce

Mange aflysninger

Coronanedlukningen betød, at den traditionelle gymnastikopvisning i Brædstrup Hallen måtte aflyses i 2020. Det samme gjaldt arrangementer som BIF-cup, DBU 3-boldstævnet, Musik i gaden, BIF nytårskur, Den Genfundne Bro Løbet, licens cykelløb, hoppeland i efterårsferien og mange sociale arrangementer.

- Nedlukningen har selvfølgelig påvirket foreningens sociale liv, men alle er klar så snart, der bliver åbnet igen, lover formanden.

Han glæder sig over, at fodbolden igen er kommet på græs, men dog med begrænsninger som feks. maks. 25 personer samlet, ingen adgang til klubhuset og omklædning hjemmefra, men alle de indendørs aktiviteter er desværre stadigvæk på stand by.

- Så fantasien er sat i gang i alle afdelinger, og man glæder sig til, at foråret kommer, så man måske kan komme udenfor, siger Ole Schultz.

Annonce

Flere medlemmer

Det samlede antal medlemmer i BIF i 2020 var cirka 1100 og med cirka 140 frivillige trænere, instruktører, ledere samt mange frivillige hjælpere i de forskellige afdelinger. Dette er en lille fremgang for den lokale idrætsforening.

- Så på trods af corona har 2020 været et godt år for BIF med medlemsfremgang og stor aktivitet i de forskellige afdelinger, når corona-restriktionerne har gjort det muligt. Der arbejdes stadig på filmen om BIF i forbindelse med vores forestående 100 års jubilæum, men på grund af nedlukningen har det ikke været muligt at starte optagelser endnu, siger Ole Schultz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce