Annonce
Brædstrup Avis

Idrætsklub får uventet check: Nu kommer der udesport i landsby

Nim skal i bevægelse, og derfor vil Nim IF øge tilbuddene om udesport i byen. Billedet her er fra 2019, da Nim IF og Nim Skole gik sammen om en eventdag, hvor der var bevægelse på skoleskemaet for skolens elever. Arkivfoto: Morten Pape
Idrætsforeningen Nim IF har modtaget 40.000 kroner fra den erhvervsdrivende fond KFI og Min Købmand i Nim. Den overraskende check betyder, at klubben nu vil sætte fart på planer om tilbud med udesport i byen.
Annonce

Nim: Uventede penge er altid en kærkommen overraskelse, og for borgerne i Nim kommer det til at betyde bedre muligheder for i fremtiden at dyrke motion i det fri.

Således modtog idrætsforeningen Nim IF forleden 40.000 kroner fra den erhvervsdrivende fond KFI (Købmændenes Finanserings Institut, red.) samt Min Købmand i Nim. Pengene betyder, at idrætsforeningen nu vil sætte fart på planerne om tilbud med udesport i byen.

- Pengene er en behagelig overraskelse, og det betyder, at vi nu kan gå videre med at skabe flere udendørsaktiviteter. Tanken er, at aktiviteterne skal være frit tilgængeligt for alle, og man behøver derfor ikke at være medlem af idrætsforeningen for at benytte det, siger Pia Kjær Øulee, formand for Nim IF.

Annonce

Motion til alle

Nim IF fejrer i år sit 50-års-jubilæum, og idrætsforeningen kom ud af sidste år med et overskud på 36.000 kroner, som bestyrelsen i Nim IF har tænkt at bruge en del af til udesport i jubilæumsåret. De ekstra penge gør nu, at der kan komme flere aktiviteter og udstyr i en bedre kvalitet, lyder det fra formanden.

- Vi vil gerne være med til at gøre Nim til et fedt sted at bo. Det, vi kan tilbyde som idrætsforening, er tilbud om at dyrke motion, og på denne her måde håber vi, at vi kommer endnu bredere ud, siger Pia Kjær Øulee.

Annonce

Mange ideer i spil

Idrætsforeningens bestyrelse var allerede i foråret ude og spørge borgerne på facebook, hvad de ønsker af udesport i byen. Det har givet flere gode ideer lige fra beachvolleybane, udefitness og beachhåndbold til tarzanbane, padeltennis og meget mere. Planen er, at det nye udesportsområde skal etableres på banerne omkring skolen, hvor idrætsforeningen i forvejen holder til.

- Vi vil derfor på det næste bestyrelsesmøde beslutte, hvad vi vil investere pengene i. Hvornår det hele vil blive etableret, har vi ikke klarhed over endnu - men muligvis i efteråret eller næste forår, siger Pia Kjær Øulee.


Vi vil gerne være med til at gøre Nim til et fedt sted at bo. Det, vi kan tilbyde som idrætsforening, er tilbud om at dyrke motion, og på denne her måde håber vi, at vi kommer endnu bredere ud.

Pia Kjær Øulee, formand Nim IF


Annonce

Klar med Nim Løbet

Ifølge formanden vil Nim IF gerne være en synlig forening i byen og især i jubilæumsåret. Coronaen har imidlertid gjort den mission vanskelig i år, men det forhindrer ikke klubben i at holde Nim Løbet for anden gang. Løbestævnet skal efter planen skydes i gang 4. oktober, men det bliver med en anden rute i år.

- Nim Løbet blev en overvældende succes med 80 deltagere sidste år, og derfor vil vi gerne holde fast i den succes. Vi havde oprindelig planlagt, at vi ville udvide løbet til over 100 deltagere, men på grund af corona vælger vi at blive på 80. Det vil blive et corona-sikkert løb, hvor deltagerne sendes afsted i mindre hold. Vi ved, at der er mange løbere derude, der hungrer efter at komme afsted, siger Pia Kjær Øulee.

Booking til Nim Løbet starter fra 30. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

På sporet af Emma Gad

Annonce