Annonce
Brædstrup Avis

Jannik er finalist til Danmarks Bedste Kollega

Jannik Søgaard Larsen fra Jem & Fix i Brædstrup blev overrasket med flag, konfetti og en stor lagkage, da det stod klart, at han skal deltage i finalen om at være Danmarks bedste kollega. Foto: Hung Tien Vu
20-årige Jannik Søgaard Larsen fra Brædstrup har ifølge fagforeningen HK god "kollega karma", og han er nu normineret til finalen til Danmarks bedste kollega.
Annonce

Brædstrup: 20-årige Jannik Søgaard Larsen fra Brædstrup er udvalgt som finalist blandt hele 2.094 nominerede i HK’s konkurrence om at blive Danmarks Bedste Kollega. Jannik Søgaard Larsen er elev i Jem & Fix i Brædstrup, hvor hans kollega Eija Pedersen har nomineret ham den flotte titel.

Det oplyser fagforeningen HK i en pressemeddelelse.

- Jannik er den bedste kollega. Han gør dagene sjovere, lukkevagterne mere udholdelige og åbnevagterne mindre hårde. Jannik kan man betro sig til, være både sjov og alvorlig sammen med. Han tager hverdagen seriøst, men med en sjov holdning, og han er altid klar på lige at hjælpe med diverse opgaver, lyder det bl.a. i kollegaens indstilling.

Annonce

Overrasket med flag og lagkage

HK Sydjylland og medarbejderne i Jem & Fix Brædstrup overraskede fredag den 25. oktober Jannik Søgaard Larsen med nyheden om, at han er finalist i konkurrencen. Det foregik med flag, kæmpe lagkage, konfettikanoner og en overvældet finalist.

- Det er så fedt. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive udvalgt blandt så mange nominerede, siger Jannik Søgaard Larsen.

Han og kollegaen, der har nomineret ham, skal nu til stort finaleshow i Cirkusbygningen, hvor de finder ud af, om Jannik Søgaard Larsen skal på podiet.

Det er femte gang, HK sætter sig for at finde Danmarks Bedste Kollega. Kåringen er et led i HK’s kampagne for et bedre psykisk arbejdsmiljø gennem god KollegaKarma, og konkurrencen omfatter gode kolleger i alle fag.

- I HK ved vi, at gode kolleger er den allervigtigste faktor for, om folk har lyst til at gå på arbejde. En særligt god kollega kan gøre en kæmpe forskel på en arbejdsplads. Derfor hylder vi folk som Jannik, siger Hanne K. Mathiasen, der er formand for HK Handel Sydjylland og var med til at overraske finalisten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce