Annonce
Brædstrup Avis

Julekoncert med kvartetten Dot.note i Tønning Kirke

Kvartetten Dot.note kan den 18. december opleves i Tønning Kirke. Arkivfoto
Annonce

Tønning: Der er lagt op til en underholdende og stemningsfyldt julekoncert for alle aldre, når kvartetten Dot.note giver en julekoncert i Tønning Kirke onsdag den 18. december klokken 19.

Kvartetten har et bredt repertoire og har blandt andet spillet ved julekoncerter, havnekoncerter og byfester i Ry og ved vokalfestivaller i Musikhuset i Århus.

Dot.note er kendetegnet ved fire-stemmige arrangementer, hvor den samlede klang og stemning opleves samtidig med at den enkelte stemme kan høres med sin egen melodi i arrangementerne.

Arrangementerne er en blanding af a' cappella numre og numre med akkompagnement, krydret med fællessange, hvor alle vil få mulighed for at synge med i korarrangementer.

Julerepertoiret er sammensat af christmas carols, nyere og ældre julesange og salmer, klassikere fra film og julekalendere og selvfølgelig fællessange. Numrene kædes sammen af små anekdoter og fortællinger.

Kvartetten med rødder i Ry har sunget sammen siden 2001. Valborg Hansen og Line Brandt deles om sopran og alt-stemmerne, mens bas og tenor stemmer varetages af Kristian Bierring Lauritsen og Lars Raunsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce