Annonce
Brædstrup Avis

Julestjerner til plejecentrene

Jens Erik Hansen fra Brædstrup Humanitær Forening havde onsdag 25. november fyldt sin hvide varevogn med julestjerner, der blev leveret til plejecentrene. Foto: Peter Hald
Brædstrup Humanitær Forening har igen leveret blomster til Brædstrups plejecentre.
Annonce

Brædstrup: Jens Erik Hansen fra Brædstrup Humanitær Forening har nu været ude med tidlige julegaver til beboerne på de fire plejecentre i Brædstrup. Han havde fyldt en varevogn med masser af julestjerner - den velkendte blomsterplante, der ofte pynter i juletiden - og han kørte personligt ud med de i alt 150 julestjerner til plejecentrene.

- Det gør vi jo hvert eneste år, og det har vi gjort lige siden starten, forklarede 77-årige Jens Erik Hansen, der for 17 år siden var blandt initiativtagerne til Brædstrup Humanitær Forening.

Brædstrup Humanitær Forening blev nemlig stiftet i 2003 og er siden blevet kendt viden om. De store haller på Østergårdsvej og Industrivej er fyldt med alskens genbrugssager, og foreningen er også kendt for at dele gavmildt ud til humanitære formål... såsom blomsterne til plejecentrene.

Julestjernens latinske navn er i øvrigt det lidt snørklede og lange navn "euphorbiapulcherrima", hvor ”pulcherrima” betyder ”den smukkeste”.

Planten ses hyppigst med røde blomster, men den findes også i rosa og hvide nuancer. De mange "euphorbiapulcherrima" havde humanitærforeningen købt hos Valentin og Blomst på Søgade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce