Annonce
Brædstrup Avis

Kan fejre jernbryllup: Karl og Gerda har været gift i 70 år

Annonce

Brædstrup: Den 12. november 2019 kan Gerda og Karl Vestergård Skov i Brædstrup fejre deres 70 års bryllupsdag, som de foretrækker at kalde ”Nådens-bryllup”. De er begge født i Vestjylland, men skulle dog helt til København, før de traf hinanden. Den 12. november 1949 blev de viet i Sig Kirke.

Karl, der er udlært møbelsnedker, arbejdede først på stolefabrikken i Tarm. Familien flyttede til Brædstrup, hvor han sammen med Gerda ejede og drev Brædstrup Stilmøbler til en sen pensionsalder. Karl var i mange år medlem af og kasserer for menighedsrådet. Han var aktiv i det lokale kristne arbejde og virkede bl.a. som søndagsskolelærer, ligesom han var sløjdlærer på aftenskoler.

Gerda passede hjemmet, og var i en lang årrække med i lokal- og kredsbestyrelsen for Kristendemokraterne samt aktiv i det kristne arbejdet, der udgik fra De Unges Hjem og Klippen.

I en alder af 93 og 96 år bor de stadig i eget hus ved det gamle møbelsnedkeri. Parret har to døtre og svigersønner, fire børnebørn og 11 oldebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce