Annonce
Brædstrup Avis

Katja går efter sin drøm: Åbner butik med genbrugstøj

Katja Træholt List fra Nim har åbnet sin første butik med Karrusellen Secondhand Shop, og dermed er en gammel drøm gået i opfyldelse. Foto: Henrik C. Sandvad
32-årige Katja Træholt List fra Nim har åbnet butikken Karrusellen Secondhand Shop på Bredgade i Brædstrup, hvor man kan købe billigt genbrugstøj fra den lille baby til den unge teenager.
Annonce

Brædstrup: Når de små poder skal klædes på, behøver det ikke altid at koste en mindre formue. Det var tanken bag, da 32-årige Katja Træholt List fra Nim torsdag 22. oktober åbnede tøjbutikken Karrusellen Secondhand Shop på Bredgade 20 i Brædstrup.

Butikken indeholder, som navnet antyder, genbrugstøj, og her kan man fremover købe billigt børnetøj helt fra babystørrelse til unge teenagere.

- Det er en drøm, jeg har haft i mange år om at have min egen butik med genbrugstøj, så nu skal det prøves af. Jeg har fået en rigtig god modtagelse i byen, og der har allerede været mange kunder, så jeg kunne ikke ønske mig en bedre start, siger Katja Træholt List, mens hun viser rundt i det lille butikslokale, som tidligere indeholdt en salon med thai-massage.

Annonce

Tøj for alle

Drømmen om egen butik opstod, da hun gik på barsel med et af sine tre børn, og selvom det efterhånden er nogle år siden, så skal butiksdrømmen med billigt, tilgængeligt tøj nu leves ud.

- Det, jeg selv elsker ved konceptet, er, at alle kan være med her. Babytøjet ligger typisk mellem 30 og 60 kroner, og på den måde behøver det ikke blive dyrt at få tøj til ens barn, hvis pengene er små. Samtidig har jeg alle de gængse mærker, og tøjet er pænt, rent og velduftende, og der er stadig mange gode legetimer i det, siger Katja Træholt List.


Det er en drøm, jeg har haft i mange år om at have min egen butik med genbrugstøj, så nu skal det prøves af.

Katja Træholt List


Tøjet får Katja ind typisk via donationer fra venner og familie, og det er kun meget lidt tøj, som er købt ind til butikken. Derudover er det muligt for byens borgere at benytte butikken, når børnetøjs-garderoben skal skiftes ud.

- Man kan godt komme som kunde og donere tøj, eller man kan bytte noget til en større størrelse, siger Katja Træholt List.

Der er godt billigt tøj til enhver smag, lover Katja Træholt List, som fører mange af de kendte mærker i butikken. Foto: Henrik C. Sandvad

Katja stammer oprindelig fra Silkeborg, men hun flyttede i 2017 til Brædstrup, hvor hun og familien boede i to år. I 2019 rykkede hun og manden, Steffen, sammen med deres tre børn fra et til otte år til Nim.

Annonce

Læser HF

Katja Træholt List har en baggrund i hjemmeplejen i Silkeborg og i Horsens, og her vil hun stadig arbejde nogle timer om ugen, hvilket gør, at Karrusellen Secondhand Shop kun holder åbent nogle timer om dagen fra onsdag til lørdag.

Når Katja ikke er på job i enten hjemmeplejen eller i tøjbutikken, læser hun HF som fjernstudie.

- Det passer faktisk fint at læse HF og have tøjbutik. Når der ikke er kunder i butikken, kan jeg arbejde på studiet på min computer. På længere sigt har jeg en drøm om at blive socialpædagog, men det afhænger også af, hvordan butikken udvikler sig. Hvis butikken går så godt, at jeg kan gå på fuld tid og leve af den, så kunne jeg godt tænke mig at satse på den og rykke i nogle større lokaler på et tidspunkt, siger Katja Træholt List.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Lasse vil bringe gaver ud

Annonce