Annonce
Brædstrup Avis

Kendt instruktør vender tilbage til gymnastikken

Britt Korshøj er tilbage som instruktør for gymnastikafdelingen i Brædstrup Idrætsforening. Foto: Peter Hald
Britt Korshøj er igen med som gymnastikinstruktør i Brædstrup, hvor hun står i spidsen for motionsdamerne.
Annonce

Brædstrup: Gymnastikafdelingen i Brædstrup Idrætsforening har fået en af sine kendte instruktører tilbage. Det er Britt Korshøj, der efter en pause på seks år nu igen er blevet instruktør i gymnastikafdelingen.

Den 59-årige Britt Korshøj skal lede motions-dameholdet, og det glæder hun meget sig til. Gymnastikken er noget, der står hendes hjerte nær, og sådan har det altid været:

- Jeg har været engageret i gymnastik lige siden barndommen, og begge mine forældre underviste gymnastikhold, fortæller hun.

Britt Korshøj, der flyttede til Brædstrup i 1983, begyndte tidligt at lede gymnastikhold i byen. Allerede et år efter at hun var kommet til Brædstrup, stod hun i spidsen for et pigehold.

Hun var derefter med i mange år som gymnastikinstruktør i Brædstrup Idrætsforening, men holdt pause, da hun skulle i gang med en erhvervs-efteruddannelse. Nu går det så løs igen.

Annonce

Plads til flere

- Det bliver sjovt. Mange af de gamle trofaste er med på holdet, og der er stadig pladser til flere på holdet, der vil være på gulvet en time hver mandag aften i Brædstrup Hallen, understreger hun.

- Der bliver rytme-gymnastik, og vi skal nok få pulsen op. Vi træner også styrke med vægte og elastikker og bruger bolde, fortæller Britt Korshøj.

Aldersmæssigt spænder dameholdet lige fra de 30-årige til de 60-årige, og det er et populært hold.

Gymnastik er også mere aktuelt end nogensinde før, mener Britt Korshøj.

- Mange af os har jo stillesiddende jobs, hvor man sidder meget foran en computer. Sådan er det også for mig, så det er godt at få rørt sig i fritiden, understreger hun.

Til hverdag arbejder hun som erhvervsspecialist for Nordea i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

På sporet af Emma Gad

Annonce