Annonce
Brædstrup Avis

Apoteker i Brædstrup rykker til Horsens og åbner afdeling i Bilka

Apoteker Kerly Maire Servilieri fra Kløver Apoteket i Brædstrup har åbnet ny afdeling under rulletrappen i Bilka i Horsens. Foto: Henrik C. Sandvad
Kerly Maire Servilieri fra Kløver Apoteket i Brædstrup har slået dørene op til et helt nyt apotek i Bilka i Horsens. Meningen er at gøre det nemt for kunderne at handle medicin, men også at understøtte apotekerne i Østbirk og Brædstrup.

Brædstrup: Kunderne i Bilka i Horsens fik i sidste uge lidt flere varer på hylderne at vælge imellem, da apoteker Kerly Maire Servilieri fra Kløver Apoteket i Brædstrup åbnede en afdeling under rulletrappen.

Det nye apotek har været hurtigt undervejs. Kontrakten blev indgået i juli, og 5. oktober kunne Kerly Maire Servilieri tage imod de første kunder sammen med sit nye personale.

- Vi er kommet rigtig godt fra start. Der har været mange kunder, og også mange nysgerrige, som bare er kommet for at kigge, så vi har været godt besøgt. Det har været væsentlig bedre end forventet, siger Kerly Maire Servilieri.

Annonce

Nemt for kunderne


Apotekerbranchen er under udvikling, og det er ikke nok at have et lille landsby-apotek i dag, hvis man gerne vil bevare dem som specialiserede enheder. Der er brug for flere ressourcer, og derfor forventer jeg, at jeg når ud til en større kundegruppe med butikken i Bilka.

Kerly Maire Servilieri, apoteker


44-årige Kerly Maire Servilieri kommer oprindeligt fra Brasilien, og hun overtog sidste år Brædstrup Apotek, som også har apoteket i Østbirk under sig. Formålet med det nye apotek i Bilka er, at det skal være med til at understøtte de to mindre apotekerforretninger i Brædstrup og Østbirk.

- Jeg vil gerne være med til, at det skal være nemmere for kunderne at handle medicin og apotekervarer. Det er bekvemt for kunderne, at man kan klare det samtidig med, at man er ude og handle. Det kender jeg også fra Brasilien, hvor man altid har posthus og apoteker i supermarkederne. Det har man også flere steder her i landet, og erfaringerne er også, at folk godt kan lide det. Samtidig vil det give mig et større kundegrundlag, siger Kerly Maire Servilieri.

Annonce

Flere ressourcer

Apotekeren har ansat ekstra personale i form af en ny souschef samt tre farmakonomer, en servicemedarbejder og en farmakonomelev til at hjælpe til i den nye afdeling, men det er meningen, at de seks nye medarbejdere skal cirkulere rundt i afdelingerne i Østbirk, Horsens og Brædstrup.

- Apotekerbranchen er under udvikling, og det er ikke nok at have et lille landsby-apotek i dag, hvis man gerne vil bevare dem som specialiserede enheder. Der er brug for flere ressourcer, og derfor forventer jeg, at jeg når ud til en større kundegruppe med butikken i Bilka, siger Kerly Maire Servilieri.

Lageret hos Kløver Apotek Horsens er styret af en robot. Den skal sørge for, at kunderne hurtigere kan få udleveret deres medicin, da personalet ikke skal ud og lede på lageret. Foto: Henrik C. Sandvad
Annonce

Nyt navn

Det nye apotek har betydet, at apotekeren i Brædstrup i august har oprettet en helt ny organisation. Brædstrup Apotek skifter navn til Kløver Apoteket Brædstrup, og apoteket i Østbirk får navnet Kløver Apoteket Østbirk. Der er i øjeblikket nye skilte på vej til de to steder. Den nye organisation skal være med til at sikre en ensartet service.

- Ved at det hele bliver samlet under den samme apotekerorganisation, får man som kunde en ensartet service, uanset om man handler i forretningen i Brædstrup, Østbirk eller i Horsens. Forretningerne skal understøtte hinanden, og det gælder både inden for faglighed, logistik, uddannelse og kvalitet, siger Kerly Maire Servilieri.

Apoteker Kerly Maire Servilieri har ansat seks ekstra for at drive det nye apotek i Bilka. De nye ansatte skal dog cirkulere mellem afdelingerne i Horsens, Brædstrup og Østbirk. Foto: Henrik C. Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce