Annonce
Brædstrup Avis

Kor byder op til festdag for fuld musik med Ann-Mette Elten og nattergalen Carsten Knudsen

Carsten Knudsen fra De Nattergale byder på et musikalsk foredrag, hvor han fortæller om sit liv og karriere frem til i dag. Pressefoto: Martin Dam Kristensen
For første gang siden 2018 er seniorkorene i Brædstrup klar til at holde Seniordag i Brædstrup Hallen. Arrangementet plejer at tiltrække 500 gæster, og arrangørerne har sat alle sejl ind for, at det skal ske igen.

Brædstrup: En gammel kending vender tilbage, når Brædstrup Seniorkor og Brædstrup Spirekor torsdag 9. juni igen er klar med Seniordag i Brædstrup Hallen.

Siden 2010 har seniordagen været en fast tilbagevendende begivenhed med musik og underholdning for områdets ældre hvert andet år, men denne gang har ventetiden været lidt længere end normalt.

- Vi holdt sidst seniordag i 2018, og vi havde alt planlagt til at holde arrangementet i 2020. Så kom coronaen på tværs, og pandemien aflyste også vores forsøg i 2021. Vi er derfor lettede over, at det nu lykkes her tredje gang, siger arrangør og korleder Anne Grethe Nørgaard fra Brædstrup Seniorkor og Brædstrup Spirekor.

Annonce

Kendt sangerinde og en nattergal

Til seniordagen står der både Carsten Knudsen fra De Nattergale og sangerinden Ann-Mette Elten, som måske bedst er kendt som forsanger for popgruppen På Slaget 12, på plakaten.

Carsten Knudsen byder på sit musikalske foredrag "Mit liv som Carsten Knudsen", hvor han fortæller om sit liv og karriere frem til i dag.

- Jeg har tidligere haft æren af at høre hans foredrag, og det gjorde han bare rigtig godt. Det bliver på mange måder både sjovt og vildt musikalsk, så det håber vi, at publikum kan lide, siger Anne Grethe Nørgaard.

Ann-Mette Elten har en helt fantastisk stemme, og hun er også uddannet operasanger. Så hun synger alt fra pop til rock og opera, og der venter virkelig folk en helt særlig oplevelse med hende.

Anne Grethe Nørgaard, arrangør Brædstrup Seniorkor

Som det store trækplaster efter frokosten kommer sangerinden Ann-Mette Elten, som giver en varieret koncert med musik fra hele hendes lange karriere. Her står musikprogrammet både på egne sange, På Slaget 12-hits i akustiske versioner, og ikke mindst de helt store arier fra det klassiske repertoire. Ann-Mette Elten bliver under koncerten akkompagneret af Niels Kirkegaard og Carl Ulrik Munk-Andersen.

- Ann-Mette Elten har en helt fantastisk stemme, og hun er også uddannet operasanger. Så hun synger alt fra pop til rock og opera, og der venter virkelig folk en helt særlig oplevelse med hende, siger Anne Grethe Nørgaard.

Ann-Mette Elten synger både egne sange, På Slaget 12-hits og de helt store arier fra det klassiske program, når hun optræder til Seniordagen i Brædstrup. Pressefoto
Annonce

Satser på 500 gæster

Undervejs vil Seniorkorene både synge egne sange og lede fællessangene. Seniordagen er støttet af både Horsens Kommune, Brædstrup Kultursamvirke samt Brædstrup Humanitærforening, og billetsalget starter tirsdag 17. maj.

De sidste mange gange er der dukket 500 festglade gæster op til Seniordagen i Brædstrup Hallen, og det håber arrangørerne fra Brædstrup Seniorkor og Spirekor på sker igen i år.

- Vores mål er helt klar at samle 500 i hallen til en festlig og fornøjelig dag. Særligt i år har vi brug for at samles og opleve fællesskabet igen. Det gælder især seniorerne, hvor mange i to år har gemt sig hjemme, fordi de har været bange for at blive smittet med corona. Men også for seniorkorene er Seniordagen en stor begivenhed, som virkelig styrker sammenholdet i korene, så det bliver på mange måder godt at komme i gang igen, siger Anne Grethe Nørgaard.

Arrangørerne inviterer vanen tro byens plejehjemsbeboere til at deltage om eftermiddagen.

Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce