Annonce
Brædstrup Avis

Kortklub slutter sæsonen uden mesterskaber

Der plejer at være godt gang i kortspillet i Brædstrup L'hombre Klub i lokalerne på Hotel Pejsegården. I det forløbne år har det imidlertid været småt med at få et spil kort, og sæsonen er nu slut for i år. Privatfoto
Brædstrup L'hombre Klub slutter sæsonen uden deltagelse i diverse mesterskaber, og for første gang i klubbens historie vil der heller ikke blive kåret en klubmester.

Brædstrup: Brædstrup L'hombre Klub er ligesom resten af landet ramt af corona-restriktionerne, og det har fået klubbens bestyrelse til at lukke sæsonen før tid.

- Sæsonen er slut, ja, næsten før den rigtig kom i gang. Så for første gang i klubbens historie bliver der ikke kåret en klubmester. Det samme gør sig gældende i kampen om både jyske og danske mesterskaber, hvor Brædstrup L'hombre Klub gennem årene har fejret mange store triumfer, siger Holger Høj Madsen, formand for Brædstrup L'hombre Klub.

Med 44 aktive spillere og udsigt til spændende kampe om placeringerne er det ifølge formanden trist, at bestyrelsen har været nødt til at træffe beslutningen.

- Det er jo til gengæld glædeligt, at så vidt vi ved, har ingen medlemmer været påvirket af covid-19 hen over vinteren, selvom mange af klubbens medlemmer ikke hører til blandt landets yngste, siger Holger Høj Madsen.

Annonce

Åbner for små turneringer

Som situationen er i øjeblikket, forventer bestyrelsen ikke en større genåbning før efter påske, og det er her, klubben normalvis afslutter sin sæson.

- Hvis der åbnes op, vil vi arrangere et par turneringer, hvor vi spiller enten enkeltvis eller parvis. Det vil blive annonceret på vores hjemmeside, såfremt det måtte blive aktuelt, lyder det fra formanden.


Sæsonen er slut, ja, næsten før den rigtig kom i gang. Så for første gang i klubbens historie bliver der ikke kåret en klubmester.

Holger Høj Madsen, formand for Brædstrup L'hombre Klub


Han oplyser, at bestyrelsen ser frem til at starte på en frisk, ny sæson 1. september, hvor der vil blive afviklet generalforsamling og tilmelding til den nye klubturnering.

Brædstrup L'hombre Klub blev stiftet i 1954, og de i øjeblikket 44 aktive spillere svarer til 11 hold.

Klubben spiller fast hver torsdag på Hotel Pejsegården fra september til påske, og klubben   deltager hvert år i invitationsturneringer i Jylland og på Fyn. Derudover deltager Brædstrup L'hombre Klub også hvert år i kampen om både det jyske og danske mesterskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce