Annonce
Brædstrup Avis

Kunsthåndværkerne indtager Tinghuset

Torben Nørbo er guldsmed og har åbnet forretning og værksted i Åstruplund. Han er en af dem, der deltager i kunsthåndværkermarkedet. Foto: Morten Pape
Annonce

Brædstrup: Der bliver for alvor mylder i Tinghuset på Østergade lørdag 28. september. Her arrangerer Tinghusets styregruppe og Brædstrup Kunstforening nemlig et meget stort kunsthåndværkermarked, hvor der deltager ikke mindre end 10 forskellige kunstnere og Horsens Musikskoles Big Band.

Kunstmarkedet, der er åbent fra klokken 11 til 15, byder på et par lokale kunstnere - blandt andet guldsmeden Torben Nørbo, der tidligere på året åbnede et værksted i Åstruplund.

Man kan også møde mange andre markante navne - keramikeren Ginette Wien, trædrejeren Christian Lemmermann (der blev Danmarksmester i Skills sidste år), keramikeren Helle Nørby, tegneren Birthe Nissen, glaskunstneren Connie Sørensen, keramikeren Kate Kanstrup, billedkunstnerne Lars Ringgaard og Tove Møller og ikke mindst pileflet-mesteren Bent Vinkler.

Der bliver også musik til, da Horsens Musikskoles bigband spiller både klokken 11.30 og 13.30.

Lillian Nørgaard, formand for Brædstrup Kunstforening, håber, at det store arrangement vil få flere til at lægge mærke til Tinghuset som kultursted. Arkivfoto
Annonce

Promoverer Tinghuset

Det er første gang i Tinghusets mangeårige historie, at bygningen lægger lokaler til et så omfattende kunsthåndværkermarked.

- Vi har ikke før givet os i kast med noget så stort, men nu vil vi virkelig gøre noget for at promovere Tinghuset. Selv om det er et dejligt hus, der har været brugt i mange år, så er der stadig mange, der ikke kender stedet, siger Lillian Nørgaard, der er formand for Brædstrup Kunstforening.

Arrangementet er i øvrigt støttet af Brædstrup Kultursamvirke.

Der er lagt op til et livligt marked. Blandt andet vil man kunne se den unge træ-kunstner Christian Lemmermann i aktion. Han vil stå udenfor og dreje i træ, og så kan man selvfølgelig opleve de andre kunstnere på tæt hold og høre de 20 unge musikere fra bigbandet. Desuden kan man høre det lokale byrådsmedlem Ellen T. Schmidt holde åbningstalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Lasse vil bringe gaver ud

Brædstrup Avis

Madbutik udvider med café

Annonce