Annonce
Brædstrup Avis

Lions Brædstrup aflyser bankospil på Pejsegården

Lige siden 1984 har Lions Brædstrup hvert år i marts holdt et kæmpe-bankospil på Pejsegården. Men i år bliver det aflyst. Arkivfoto
Det store Lions-bankospil i Pejsegårdens teatersal må vente til næste år.

Brædstrup: Corona-restriktionerne får Lions Brædstrup til at aflyse det årlige bankospil på Hotel Pejsegården søndag 7. marts.

Den igangværende coronapandemi betyder, at Lions Brædstrup for første gang i klubbens historie må aflyse bankospillet, der hvert år siden starten i 1984 har været holdt på Hotel Pejsegården.

I en pressemeddelelse udtaler Lions Brædstrup, at man har fuld forståelse for de sundhedsfaglige hensyn i den igangværende pandemi - herunder nødvendigheden af, at man ikke må mødes i større forsamlinger.

- Det er dog med blødende hjerte, at vi må aflyse dette års bankospil, siger formand for bankoudvalget i Lions Brædstrup, Jens Bølling-Ladegaard.

Bankospillet har hvert år samlet mange i den store sal på Hotel Pejsegården, og der har hvert år vanket mange gevinster, som butikker og virksomheder i Brædstrup og omegn har sponseret til fordel for det humanitære arbejde i Lions.

Annonce

Den største aktivitet

Ud over at bankospillerne kommer til at savne den hyggelige søndag, får aflysningen også stor betydning for Lions Brædstrups muligheder for at tilgodese de ansøgninger om hjælp, som klubben modtager.

- Bankospillet har i mange år været klubbens største pengegivende aktivitet og har gjort det muligt for os, ud over donationer til nationale og internationale projekter, i særdeleshed at støtte og hjælpe aktiviteter i lokalsamfundet, udtaler Jens Bølling-Ladegaard.

- Den manglende indtægt fra bankospillet får selvfølgelig betydning for antal og størrelse for de kommende donationer, men det skal dog ikke afholde ansøgere fra at kontakte os, understreger han.

Bankospillet vender tilbage den første søndag i marts 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Ny kunderådgiver

Brædstrup Avis

Genbrugshallerne åbner igen

Brædstrup Avis

Regionen lukker testcenter

Annonce