Annonce
Brædstrup Avis

Lokal musiker og mor til fire springer ud som musikpædagog: Nu laver hun musikforløb for forældre og børn

Normalt er Maria Korsholm Larsen kendt for at være forsanger for bandet Dreamville. Nu står hun bag musikvirksomheden Ivrig, som tilbyder musikforløb for forældre og børn. Arkivfoto: Morten Pape
38-årig Maria Korsholm Larsen, som er forsanger i bandet Dreamville, har fået gang i sin virksomhed Ivrig. Herfra laver hun barselscafeer og musikforløb med en række biblioteker og Horsens Kunstmuseum, og fra den 21. april starter hun også barselscafé fra Danseinstituttet La Cour i Brædstrup.

Troelstrup: Musikken fylder rigtig meget for 38-årig Maria Korsholm Larsen fra Troelstrup. Ud over at være forsanger i bandet Dreamville, som hun har sammen med sin mand Martin Østervig Larsen, har hun siden sidste efterår drevet virksomheden Ivrig.

Herfra tilbyder hun musikforløb i form af barselscafeer, musik til børnefødselsdage, underholdning til festen, babysalmesang og højskolecafeer for institutioner, kirker, biblioteker og museer.

Maria Korsholm Larsen har fået godt gang i sin nye virksomhed, og hun har allerede haft barselscafeer for bibliotekerne i Skanderborg, Ry og Galten. I øjeblikket har hun lignende scafeer på Horsens Kunstmuseum, og fra torsdag 21. april starter hun også med barselscafé på Danseinstituttet La Cour i Brædstrup.

Annonce

- Jeg synes, musikken kan skabe nogle helt fantastiske og gode stunder mellem forældre og baby, og det vil jeg godt være med til at skabe rum for, siger Maria Korsholm Larsen.

Tilbyder noget andet

Hos Danseinstituttet La Cour har Maria Korsholm Larsen lejet danselokalet i formiddagstimerne, når lokalet i forvejen stod tomt, og det er ikke tilfældigt, at den lokale musiker nu ønsker at tilbyde forældre og babyer lektioner med musikforløb i Brædstrup.

- Brædstrup er i en rigtig god udvikling, og der flytter flere folk til byen. Jeg synes derfor, at det var helt oplagt at tilbyde noget til forældre og babyer i Brædstrup. Der er godt nok babysalmesang i sognehuset, og det er også rigtig godt. Men jeg kommer måske med noget andet og en anden type musik, og så er det måske meget sundt med lidt konkurrence, siger Marie Korsholm Larsen.

Maria Korsholm Larsen er selv mor til fire og uddannet pædagog. Privatfoto: Martin Østervig Larsen

I første omgang er der planlagt fem lektioner i løbet af foråret, men håbet er, at ordningen skal være permanent.

- Jeg håber, der er så stor tilslutning, at det kan fortsætte fremadrettet. Ud over musik til forældre og barn laver jeg babyrytmik, hvor vi taler om øvelser, som er gode for barnets motorik. Samtidig er jeg jo selv mor til fire og  uddannet pædagog, så jeg står også til rådighed til en snak om forældreskabet og de udfordringer, der kan følge med, siger Maria Korsholm Larsen.

Jeg synes, musikken kan skabe nogle helt fantastiske og gode stunder mellem forældre og baby, og det vil jeg godt være med til at skabe rum for.

Maria Korsholm Larsen
Annonce

Ny musik med Dreamville

Når Maria Korsholm Larsen ikke har travlt med sin nye selvstændige musikvirksomhed, er hun blandt andet forsanger for bandet Dreamville.

Bandet har brugt den lange coronapause på at skrive ny musik, og det var også planen, at bandet skulle sparke gang i spillejobbene igen på Træden Winther Folk. Her satte coronaen imidlertid en stopper for den kickstart.

- Men vi er i gang, og vi har lavet en masse ny musik, så jeg regner bestemt ikke med, at der går længe, før vi er ude og optræde igen, lyder det fra Maria Korsholm Larsen.

Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce