Annonce
Brædstrup Avis

Lokal rideklub er på jagt efter 10.000 kroner

Vestbirk Rideklub flyttede til Grædstrupvej 4 i Brædstrup i 2018. Her er der blandt andet en ridehal, stalde og en udendørs træningsbane. Arkivfoto: Henrik Sandvad
Vestbirk Rideklub er med i konkurrencen 10tilforskel, hvor der kæmpes om 10.000 kroner fra Spar Nord Fonden.

Brædstrup: Vestbirk Rideklub, der i 2018 flyttede til Brædstrup, har nu mulighed for at vinde 10.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Klubben er med Spar Nord Fondens konkurrence "10tilforskel", hvor idrætsforeninger og klubber landet over hver måned dyster om at vinde 10.000 kroner.

Konkurrencen foregår ved, at folk kan stemme på de forskellige klubbers indlæg, og i skrivende stund fører Vestbirk Rideklub. Men der er ikke ret langt ned til nummer to - en beachvolleyklub fra Sjælland.

Vestbirk Rideklub oplyser, at man står i den uheldige situation, at to af klubbens ponyer har pådraget sig skader, der gør, at de ikke længere kan bruges som rideskoleheste.

- Vi har derfor været nødt til at sælge disse to ponyer, hvorfor vi nu skal finde penge til at købe to nye, skriver klubben i deres opslag på "10tilforskel".

- Rideklubben bliver jo drevet af frivillig arbejdskraft, og det er de unge selv, der er gået med i konkurrencen, fortæller Tina Kortbæk, der er med i klubbens sponsorudvalg.

Man kan finde konkurrencen på internettet, og adressen er 10tilforskel.dk

"10 til Forskel er sat i verden for at hylde de lokale initiativer og sørge for at sætte fokus på de projekter, der gør en forskel for mennesker i lokalsamfundet", skriver Spar Nord Fonden.

1. oktober 2018 flyttede rideklubben fra Vestbirk ind i et tidligere hestestutteri på Grædstrupvej 4 i udkanten af Brædstrup. Rideklubben holdt oprindeligt til på Vestbirk Musik- og Sportsefterskole, hvor klubben havde mulighed for at rykke ind i efterskolens nybyggede ridehal. Rideskolen valgte dog i stedet at leje sig ind på det ældre hestestutteri i Brædstrup, hvor foreningen kunne blive herre i eget hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce