Annonce
Brædstrup Avis

Lokalt advokatfirma med i stor fusion

Advokat Marianne Sørensen bliver på sit kontor i Stationsbygningen i Brædstrup, men firmanavnet skifter fra Brockstedt-Kaalund til Njord på grund af en fusion. Foto: Peter Hald
Advokat Marianne Sørensen ser frem til fusion mellem advokatfirmaerne Brockstedt-Kaalund og Njord.

Brædstrup: I tre år har advokat Marianne Sørensen haft sin faste base i Stationsbygningen i Brædstrup, og det bliver hun ved med. Men der bliver lavet om på firmaskiltet.

Sagen er, at kontoret hidtil har været en afdeling af advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund med hovedsæde i Silkeborg, og Brockstedt-Kaalund fusionerer nu med det store københavnske advokatfirma Njord, der også har kontorer i de baltiske lande og i Aarhus.

Fusionen træder i kraft 1. november, og firmanavnet bliver Njord. Det bliver et stort advokatfirma med ikke mindre end 250 medarbejdere, heraf er omkring 60 fra Brockstedt-Kaalund.

Annonce

Nye muligheder

- Jeg fortsætter i Brædstrup som hidtil, men fusionen betyder, at vi får nogle nye muligheder. Vi kan trække på nogle flere eksperter, og blandt andet vil det sandsynligvis betyde, at de større firmaer i Brædstrup og Horsens i højere grad vil benytte sig af os. Det passer også godt med, at der er kommet gang i en rivende udvikling i Brædstrup, siger Marianne Sørensen.


Fusionen betyder, at vi får nogle nye muligheder.

Marianne Sørensen


- Advokatbranchen forandrer sig. Det er en branche, der er under pres fra mange vinkler, så udviklingen går i retning af enten store advokatfirmaer eller de helt små lokale firmaer. Derimod bliver der færre af de mellemstore, forklarer hun.

46-årige Marianne Sørensen har arbejdet i branchen siden 1998, og hun har været hos Brockstedt-Kaalund siden 2008.

I 2017 blev advokatkontoret i Stationsbygningen ledigt, da advokat Arne Bo Larsen gik på pension, og det førte til, at Marianne Sørensen fik plads i den historiske bygning. Hun bor i Rask Mølle med sin mand og sit barn og er meget begejstret for at arbejde i Brædstrup:

- Jeg bor jo dejligt tæt på, og jeg synes, at det er spændende at følge med i alt det, der sker i byen, siger hun og kaster et blik på det igangværende arbejde med at etablere det nye Banetorv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Brædstrup Avis

Stjernholm holder Havens Dag

Annonce