Annonce
Brædstrup Avis

Mariné Mode viser tøj og mode til forårets fester

Hos Mariané Mode står butiksassistent Chanette Wichmann og butiksindehaver Jette Renberg (t.h) klar til at vise tidens mode og farver til forårets fester. Foto: Henrik Sandvad
Annonce

Brædstrup: Selvom vinteren endnu ikke er forbi, er foråret og konfirmationerne er lige om hjørnet. Derfor varmer Mariané Mode og Matas på Bredgade torsdag 30. januar op med et modeshow, hvor der er mulighed for at få inspiration og mere at vide om tidens trend og mode. Der sker hos Mariané Mode på Bredgade 39 fra klokken 18.

Modeshowet handler ikke alene om konfirmation, lyder det fra butiksindehaveren fra Mariané Mode. - Det er også en inspirationsaften til forårets fester. Vi sørger for lidt koldt at drikke og lidt lækker kage, som vores nye bager Huusoms har været så venlige at sponsorere, siger Jette Reenberg.

Til mode- og inspirationsaftenen står der både voksne hus-modeller klar til at vise tøj samt fire kommende konfirmander, der viser mode for de helt unge.

Modeshowet får også besøg fra Matas, som vil komme med inspiration til make-up til konfirmanderne, og både Matas og Mariané Mode tilbyder gode rabatter på dagen. Modeshowet er gratis og åben for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce