Annonce
Brædstrup Avis

Minder og lånte stemmer bliver et ekko i Wenøes univers

Lige dele Lana Del Ray og klassisk tresserlyd a la The Animals eller The Doors, lyder en beskrivelse af "Echoes". Den ny single er i hvert fald umiskendeligt Ida Wenøe. Foto: Morten Pape

Træden: Musikeren Ida Wenøe har rødder i Træden nær Horsens, og i hendes tekster bumper man ikke sjældent ind i personlige minder om opvækst, mennesker og steder, der poetisk gror ind i hendes sange.

Hendes ny single "Echoes" er ingen undtagelse.

På nummeret, der udsendes fredag, klinger ekkoet af musikerens fortid typisk Wenøe i et stort lydrum med stemme og det håndspillede i centrum.

Annonce

"Minder om en, man var engang, virker som et ekko båret af en fjern tid. Den kærlighed, man oplevede, så stor og varm og omfavnende, er nu blot et minde, en skønsang så langt borte fra, at det kun er det vage ekko, du mærker - som en overfladisk prikkende fornemmelse på huden, siger Ida Wenøe om sangen, som hun beskriver som "den svage lyd af minder og lånte stemmer".

"Echoes" er født i et samarbejde med den svenske producer Tobias Fröberg, som blandt andet er kendt for sit arbejde med den musikalsk beslægtede nordmand Ane Brun.

Sangen er udgivet på det horsensianske selskab Songcrafter Music og kan fra fredag findes på diverse streaming-tjenester.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Nye bænke i tennisklubben

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Annonce