Annonce
Brædstrup Avis

Mosstock Festival fylder 50 år

Det store rødhvide musiktelt er karakteristisk for Mosstock Festival. Arkivfoto: Morten Pape
Den lille musikfestival Mosstock tæt på Mossø holder i år festival nummer 50.
Annonce

Klostermølle: I år bliver et særligt for Danmarks ældste musikfestival - Mosstock Festival i nærheden af Klostermølle og tæt på den store sø Mossø og Gudenåen. Arrangørerne fejre nemlig festival nummer 50.

Så længe siden er det, at initiativtageren Niels Godrum - der stadig er med til at arrangere - fik ideen til festivalen, der er inspireret af den berømte amerikanske Woodstock festival. Mosstock er en festival for "upcoming" bands, amatørbands og ditto musikere fra hele landet, og det er ved at være tid at tænke på tilmelding. Fristen for at melde sig til er nemlig 15. februar.

- Alt for mange steder får disse ofte fremragende bands en plads på sidelinjen, når de “rigtige” skal spille. Dette ønsker Mosstock at gøre anderledes. Hos os benytter vi os ikke af trækplaster - alle har lige vilkår. Derfor opfordrer vi alle amatørmusikere i hele landet til at tilmelde sig og få mulighed for at spille for et veloplagt publikum under professionelle former, lyder det fra Mosstock-arrangørerne.

Festivalen finder sted i dagene fra og med 30. juli til og med 1. august. Mosstock er ikke begrænset til bestemte musikgenrer eller stilarter.

Man kan kontakte arrangørerne via hjemmesiden www.mosstock.dk og på mail mosstockbooking@hotmail.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce