Annonce
Brædstrup Avis

Nu skal 100.000 kr. fordeles: Landsby skal i bevægelse

Svend Lindgaard Olesen og Connie Christensen har stillet et stykke af deres private skov tilrådighed for landsbyen Voervadsbro, så byens borgere kunne have et udflugts- og mødested. Skoven er siden blevet et populært sted at mødes. Arkivfoto: Henrik C. Sandvad
Annonce

Voervadsbro: Hvad skal der ske i landsbyen Voervadsbro, så flere får lyst til at være fysisk aktive.

Det er noget, som beboerne i Voervadsbro skal forsøge at finde ud af, når Landsbyforeningen for Voervadsbro og Omegn torsdag 24. september holder idémøde om "Landsby i bevægelse".

Voervadsbro har fået tildelt 100.000 kroner af Horsens Kommunes "Tryg Landsby" pulje, og i år skal midlerne gå til at fremme fysisk bevægelse og motion i landsbyerne.

I Voervadsbro etablerede man i 2018 et mødested, Skoven, hvor beboerne i en lokal skov etablerede en lege- og aktivitetsplads med legeplads og svævebaner, bålsted og shelters. En del af midlerne skal derfor gå til at udvide pladsen til glæde for områdets beboere.

Det er dog ikke alle midler, der skal bruges i Skoven, så derfor ser man fra landsbyforeningen også gerne kreative ideer til, hvordan der skabes bevægelse og fysisk udfoldelse andre steder i byen.

Idémødet finder sted torsdag 24. september klokken 17 i Skoven. Landsbyforeningen sætter på dagen telt op ved Højlundvej 4, hvor man kan mødes et kvarter før, og så er der fælles gang op ad bakken til Skoven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

BIF-vinderen er fundet

Annonce