Annonce
Brædstrup Avis

Nye folk hos Thomas Holm Maskinhandel

Den samlede stab hos Thomas Holm Maskinhandel - fra venstre er det Thomas Holm, Yurii Oliinyk, Jari Højvang og Jacob Spetzler. Foto: Peter Hald
Flere folk i arbejde hos Thomas Holm Maskinhandel.

Sdr. Vissing: Der er travlhed i landbruget, og travlheden smitter af på landbrugsmaskin-mekanikerne.

Således har landbrugs-maskinmekaniker Thomas Lund Holm, der driver Thomas Holm Maskinhandel på Ulstruphusvej, nu ansat to nye medarbejdere og samtidig har han en elev, den 15-årige Jacob Spetzler.

- Vi keder os ikke, siger Thomas Holm, der i 2019 rykkede ud på Ulstruphusvej 1 efter tidligere at have haft firma-adresse på Kragedalsvej 2 ved Sdr. Vissing.

Annonce

De to nye folk er Jari Højvang fra Låsby og Yurii Oliinyk, der oprindeligt stammer fra Ukraine. Erfarne folk, og blandt andet har Jari Højvang i godt 30 år arbejdet med det velkendte traktormærke John Deere.

- Jo, jeg kender udmærket "de grønne", siger Jari Højvang med henvisning til den karakteristiske grønne kulør på de amerikanske traktorer. Jari Højvang har tidligere arbejdet på blandt andet maskinværkstedet Valtec Skanderborg.

15-årige Jacob Spetzler er yngste mand på værkstedet. Han er ferm til at skrue i traktorer og har her fingrene i en gammel Massey Ferguson. Foto: Peter Hald

Yngste mand hos Thomas Holm er 15-årige Jacob Spetzler, som efter sommerferien overvejer at gå i gang med en erhvervsgrunduddannelse.

Jacob, der kommer fra Træden, er vant til at skrue i traktorer, og han arbejder på værkstedet på Ulstruphusvej hver tirsdag og torsdag, hvor han blandt andet prøver kræfter med de veterantraktorer, der skal repareres.

Alle mand på værkstedet har nok at rive i, men i år skal de dog ikke være med til at arrangere traktortræk, da coronaen i år har sat en stopper for det store traktortræk "Power Pull" på Kragedalsvej 2 i Sdr. Vissing, som Thomas Holm plejer at arrangere i maj måned.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Nye bænke i tennisklubben

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Annonce