Annonce
Brædstrup Avis

Nye forpagtere i OK Plus kiosk

Jocelyn Boye foran OK Plus kiosken i Brædstrup. Hun og ægtemanden er nu de nye forpagtere af den velkendte kiosk, der også er pakkecentral. Foto: Peter Hald
Ægteparret Jocelyn og Jørgen Boye fra Sdr. Vissing har overtaget forpagtningen af OK Plus kiosken på Nørregade i Brædstrup.
Annonce

Brædstrup: OK Plus Kiosken på Nørregade i Brædstrup har nu fået nye forpagtere. Det er Jocelyn og Jørgen Boye, der har taget over i kiosken efter ægteparret Lone og Mahmoud Ferjani, der drev deres kiosk i hele 25 år.

Som sædvanlig er der selv i ferieperioden stor travlhed i kiosken, der ud over at sælge kioskvarer er en vigtig pakkecentral i Brædstrup.

- Vi håndterer pakker både fra GLS, Postnord, DAO, Bring og DHL. Og der er mange kunder, specielt om morgenen. Men vi får da tid til at snakke lidt med kunderne, fortæller 45-årige Jocelyn Boye i en af sine sjældne pauser.

Kioskens åbningstider er ændret en smule og er nu fra klokken 6 til 20 på hverdage, 6 til 16 i weekender og 6 til 20 på helligdage.

Jocelyn Boye, der bor i Sdr. Vissing sammen med ægtemanden Jørgen og deres søn, er lokalt kendt for sin forfattervirksomhed, da hun har udgivet sine erindringer i bogform. Her fortæller hun blandt andet om sin opvækst under fattige kår i Filippinerne.

Annonce

Beholder benzintank og vaskehaller

Mahmoud Ferjani beholder og driver selv fortsat sin OK benzintank og de to vaskehaller på Rådhusgade i Brædstrup, men han og hustruen Lone kan nu skrue kraftigt ned for timetallet ved at sige farvel til kiosken på Nørregade.

Parret drev som nævnt OK Plus kiosken i 25 år, men tilbage i 2016-2017 havde de dog afløsere på i en periode på 13 måneder, indtil de igen selv tog over i kiosken i marts 2017.

Sidste år traf Lone og Mahmoud Ferjani beslutningen om at stoppe helt i kiosken, da de nu har nået pensionsalderen, og i begyndelsen af juli i år faldt det hele så på plads med en aftale med Jocelyn og Jørgen Boye som forpagtere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Lasse vil bringe gaver ud

Annonce