Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Handel & Erhverv varmer op: Nyt erhvervsnetværk tager form

- Detailhandlen og virksomhederne kan styrke hinanden på alle fronter, siger Janne Skov, der er formand for Brædstrup Handel & Erhverv. Foto: Peter Hald
Brædstrup Handel & Erhverv er på trapperne med et netværk, hvor små selvstændige virksomheder fra Brædstrup og hele oplandet strømmer til.

Brædstrup: Brædstrup Handel & Erhverv er i forårshumør. Bestyrelsen er på plads med et par nye medlemmer, og ikke mindst bobler det med en række initiativer, hvor man bare venter på, at corona-restriktionerne lempes yderligere.

Først og fremmest er Brædstrup Handel & Erhverv godt i gang med et etablere et helt nyt erhvervsnetværk, hvor mange virksomheder, ikke mindst små selvstændige virksomheder fra Brædstrup og hele oplandet, har meldt sig under fanerne.

Det nye bestyrelsesmedlem Lone Skriver er tovholder for erhvervsnetværket, og hun kan fortælle, at man er klar til at gå i gang, når coronaen er dampet tilstrækkeligt af.

- Erhvervsnetværket kommer til at køre med månedlige inspirationsmøder og en masse netværks-arbejde.  Det er et netværk for alle erhvervsdrivende i området, der har lyst til at være med, og der er allerede mange, der har meldt sig, både fra Brædstrup og også fra omegnsbyer som Sdr. Vissing, Voervadsbro og Voerladegård. Der er en god interesse, siger Lone Skriver.

Lone Skriver er nyt bestyrelsesmedlem i Brædstrup Handel & Erhverv, og hun er med til at samle trådene i det nye erhvervsnetværk. Arkivfoto: Søren E. Alwan

- Vi vil gerne samle mange af de mindre selvstændige, også dem, der bor uden for Brædstrup. Det er potentiale for at få samlet en masse gode kræfter erhvervsmæssigt. Der sker mega-meget i Brædstrup, og det gør der også mange andre steder. For eksempel er i det seneste år solgt 20 huse i Sdr. Vissing, siger Lone Skriver.

Man har ikke kunnet holde møder endnu på grund af coronaen, men Lone Skriver kan fortælle, at der er en nyhedsmail i støbeskeen.

Annonce

Et aktivt år

- Det bliver et aktivt år... vi venter bare på grønt lys, så vi kan begynde at mødes igen, siger formanden for Brædstrup Handel & Erhverv, Janne Skov.

Hun glæder sig til, at det nye erhvervsnetværk kommer i gang.

- Detailhandlen og virksomhederne kan styrke hinanden på alle fronter. Virksomhederne har jo brug for en aktiv by, der kan tiltrække arbejdskraft, og vi kan se, at der er en masse spændende erhvervsdrivende, der kommer til, siger Janne Skov.

Bestyrelsen

Den nye bestyrelse i Brædstrup er:

  • Formand: Janne Skov (Indehaver af Fru Skov)
  • Næstformand: Frank Knudsen (uddeler i SuperBrugsen)
  • Sekretær: Nelly Madsen (cykelhandler)
  • Aktiviteter: Pernille Stobberup (indehaver af Blomstergården)
  • Erhvervsnetværk: Lone Skriver (ejer firmaet Lone Skriver Global Mobility)
  • Suppleant: Rikke Hedegaard (coach)

Hun understreger, at Brædstrup Handel & Erhverv er godt på vej til at blive styrket som forening. I skrivende stund er der 65 medlemmer, og hun vurderer, at der med det nye erhvervsnetværk vil være potentiale for mindst yderligere 50 medlemmer. På den måde får Brædstrup Handel & Erhverv en større og bredere palet, hvor der bliver mulighed for en masse erfaringsudveksling og nye initiativer, konkluderer Janne Skov.

Brædstrup Handel & Erhverv vil også gerne snart i gang med at arrangere aktiviteter, men her er man ligesom alle andre nødt til at vente på, at der lempes på corona-restriktionerne.

- Vi har drejebøgerne klar. Vi kan gå i gang meget hurtigt med aktiviteter såsom kræmmermarkeder, halloween og jule-arrangementer, når der er grønt lys, siger Janne Skov.

Foreningen har bebudet, at der er meget andet i støbeskeen. Blandt andet kvartalsvist nyhedsbrev, detailhandelskampagne og gavekortsordning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce