Annonce
Brædstrup Avis

Nyt liv til gammel cykelbutik

Niels og Karen Julsgaard har stadig deres butik og erhvervslokaler på Bredgade 15 til leje. Erhvervslokalerne vil være ideelt for flere virksomheder, der går sammen, mener de. Foto: Henrik C. Sandvad
Butikslokalet på Bredgade 15, som før indeholdt Fri Bike Shop, kan bruges til blandet erhverv, lyder det fra udlejer.

Brædstrup: Siden Fri Bike Shop i midten af februar flyttede fra butikslokalet på Bredgade 15 og ned til Stationspladsen, har det været tomt i det gamle lokale.

Butikken står stadig til udlejning, men der er masser af muligheder i det cirka 400 kvm store erhvervslejemål, lyder det fra ejerne Niels og Karen Julsgaard og deres svigerdatter Heidi Daugaard, som har mange idéer omkring, hvad stedet kan indeholde i fremtiden.

- Her er masser af plads, så man kan sagtens forestille sig, at der gik nogle erhvervsdrivende og virksomheder sammen om stedet. Her kunne sagtens være plads til liberale erhverv som f. eks. en tegnestue, en arkitekt eller noget andet administrativt og så en facadebutik ud til Bredgade, siger Heidi Daugaard.

Hele lejemålet indeholder både en cirka 165 kvm stor butik, lager, opbevaringsrum, toilet, flere kontorer og det tidligere cykelværksted, så mulighederne er mange.

- Vi håber jo meget på, at butikslokalet bliver til butik igen, fordi det har en rigtig god beliggenhed her. Der har været et par forespørgsler på den, men indtil nu er det bare blevet ved det. Vi må bare vente og se, hvad der byder sig, men vi er egentlig åben for det meste, siger Karen Julsgaard.

Annonce

Venter med renovering

Indtil videre har ejerne ikke kastet sig over en renovering af lokalerne endnu, da det også er op til de kommende lejere, hvad de ønsker af tiltag. Der er dog planer om at gøre indgangspartiet handicapvenligt, som reglerne foreskriver, og give det ene værksted et løft.

- Vi vil gerne høre de ønsker, de kommende lejere har, før vi begynder at renovere. Vi vil jo ikke diktere noget på forhånd, så derfor venter vi og ser, hvilke lejere der kommer, og hvad de har af ønsker og planer, siger Niels Julsgaard.

Annonce

El, kunst og cykler


Vi håber jo meget på, at butikslokalet bliver til butik igen, fordi det har en rigtig god beliggenhed her.

Karen Julsgaard


Bygningen på Bredgade 15 er fra 1933, og den er bygget af Karen Julsgaards far, Anton Hansen. Herfra drev han elforretning, som også solgte grammofoner og radioer, indtil det blev overtaget af Karen og Niels Julsgaard i 1967. De kørte elforretningen Julsgaard videre indtil, virksomheden flyttede til den nuværende adresse på Buen 2 i Brædstrup i 2008.

- På det tidspunkt var forretningen blevet for lille, og det var lidt for besværligt med alle de varebiler. Derfor var det mere praktisk at flytte ud i erhvervsområdet, siger Karen Julsgaard.

Butikslokalet på Bredgade 15 nåede også at have en brugskunstbutik i en kort årrække, inden cykelforretningen Fri Bike Shop flyttede ind i 2011.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce