Annonce
Brædstrup Avis

Nyt menighedsråd er på plads i Brædstrup

Henning Emil Jensen, som til daglig er frivillig i Brædstrup Genbrug, er ny formand for Brædstrup menighedsråd. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Brædstrup: Brædstrups nye menighedsråd har konstitueret sig, og det betyder, at det fremover er Henning Emil Jensen, der bliver formand. Han overtager formandsposten efter Thomas Christiansen, som valgte at forlade menighedsrådet efter 12 år.

Udo ver Henning Jensen som formand er Bente Dahl Hansen valgt til næstformand. Hun bliver også ny kontaktperson for menighedsrådet. Derudover bliver Peder Møller Mathiesen kasserer, og Rasmus Schmidt er valgt som kirkeværge.

Derudover består menighedsrådet af Inger Hørlyck Jensen, Kirsten Olsen, Kristine Bruun Skifter og Hanne Rasmussen.

Det nye menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent, og der bliver nok for det nye råd at arbejde med, lyder det fra den nyvalgte menighedsrådsformand.

- Vi overtager alle de igangværende sager fra det gamle menighedsråd, og det handler i første omgang om udvidelsen af sognehuset, som jo er godt i gang. Derudover kommer også ansættelsen af en ny præst i Brædstrup. Så der vil blive nok at se til, siger Henning Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce