Annonce
Brædstrup Avis

Nyt stor-menighedsråd er på plads

De to sogne i Grædstrup og Sdr. Vissing har fået et fælles menighedsråd, hvor posterne nu er blevet fordelt. Hver kirke - her er det Grædstrup Kirke - får sin egen kirkeværge. Arkivfoto: Peter Hald
Jens Chr. Nielsen fra Grædstrup sogn bliver formand for det nye sammenlagte menighedsråd for Sdr. Vissing og Grædstrup sogne.
Annonce

Grædstrup/Sdr. Vissing: Sammenlægningen af menighedsrådene i Sdr. Vissing og i Grædstrup er nu helt på plads. Det nye fælles "stor-menighedsråd" har netop konstitueret sig, og der er blevet sat navne på de forskellige poster i rådet.

Formand blev Jens Christian Nielsen, der tidligere var formand for menighedsrådet i Grædstrup. Næstformand blev Laila Vestergaard Gormsen, der tidligere var formand for menighedsrådet i Sdr. Vissing.

Kasserer blev Birthe Olesen, og så blev der udpeget to kirkeværger - nemlig henholdsvis Mette Marie Andesen, der er kirkeværge i Grædstrup, og Asbjørn Haugaard Kristensen, der er kirkeværge i Sdr. Vissing.

Kontaktperson blev sognepræst Pia Skovmose Jensen.

Annonce

10 medlemmer

Det nye menighedsråd får i alt 10 medlemmer plus stedfortrædere.

Fra Grædstrup kommer Jens Chr. Nielsen, Mette Marie Andesen, Jane Nielsen, Mette Oksbøl og Lene Loftager Jensen samt stedfortræderne Tove Hansen og Dorte Christensen.

Fra Sdr. Vissing er det Laila Vestergaard Gormsen, Birthe Olesen, Asbjørn Haugaard Kristensen, Christoffer Håkansson og Klaus Nielsen samt stedfortræderne Søren Larsen og Jane Gertsen.

- Nu skal vi alle sammen lære hinanden at kende, så vinteren bliver en form for indkøringsperiode, siger formand Jens Chr. Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce