Annonce
Brædstrup Avis

Nyt testcenter på vej: Om få dage kan man få lavet en kviktest i Brædstrup

Tre dage om ugen bliver der åbent for at få taget en kviktest i Brædstrup, hvor borgerne således får nemmere ved at få lavet en lyntest for covid-19. Arkivfoto: Søren Palmelund
Fra på tirsdag kan man få lavet en kviktest for corona tre dage om ugen i Brædstrup Borgercenter.

Brædstrup: Tirsdag 2. marts kan de første få lavet en kviktest for covid-19 i Borgercentret på Niels Wongesvej i Brædstrup, når Region Midtjylland åbner endnu et teststed i Horsens Kommune.

Det nye teststed vil have åbent tirsdag og torsdag mellem klokken 14 og 19 og søndag mellem  klokken 11 og 16. Man kan blive testet uden tidsbestilling. Det er Falck, som skal drive testcentret, og man kan på Falcks hjemmeside tjekke eventuel kø.

Det skriver Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Langmarksvej og Sandøvej

Ud over det nye teststed i Brædstrup er der fortsat mulighed for at blive testet på testcentret på Langmarksvej i Horsens, hvor man kan blive pcr-testet med tidsbestilling og få svar inden for et til to døgn, ligesom der er mulighed for få lavet en hurtigtest på Sandøvej 16 i Horsens, hvor man kan møde op uden tidsbestilling.

Her testes man via en vatpind i næsen og får svar på testen i løbet af et kvarters tid. Også her er det Falck, der står for tests, og også her kan man tjekke eventuel kø-tid på Falcks hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce